Foto: AFP/Scanpix/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta komandas Totenhemas "Hotspur" līderis Herijs Keins pēc čempionāta rekorda labošanas atzina, ka grib sasniegt tādus individuālos panākums kā Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu.

Keins kalendārā gada laikā Anglijas premjerlīgā 36 spēlēs guvis 39 vārtus, kamēr iepriekšējais rekords piederēja Alanam Šīreram, kurš 1995.gadā, pārstāvot Blekbērnas "Rovers" komandu, 42 mačos izcēlās 36 reizes. Keins arī apsteidza Mesi šī gada labāko Eiropas piecu vadošo futbola līgu snaiperu sarakstā.

"Ja paskatās uz Mesi un Ronaldu, tad man priekšā vēl tāls ceļš, lai mani varētu salīdzināt ar viņiem. Taču es to vēlos sasniegt. Tāpēc es strādāšu katru dienu, lai kādreiz varētu sasniegt šo līmeni," portālā "goal.com" citēts Keina teiktais.

"Tas vienmēr ir bijis mērķis – būt vienā līmenī ar pasaules labākajiem. Mesi un Ronaldu uzstādījuši jaunus standartus uz ilgu laiku," viņš turpināja.

Britu prese vēsta, ka tagad "Hotspur" komanda ir gatava piedāvāt Keinam ievērojamu algas pielikumu, lai viņu noturētu savā sastāvā. Tas viņam būtu ceturtais algas pielikums kopš 2014. gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!