Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Klīvlendas "Cavaliers" savu debiju piedzīvojis saspēles vadītājs Aizeja Tomass, kurš laukumā atgriezās pēc diezgan nopietna gurna savainojuma.

Tomasu aizvadītajā vasarā Bostonas "Celtics" aizmainīja uz "Cavaliers" vienību pret Kairiju Īrvingu. Kamēr Īrvings aizvadīja spožu sezonu "Celtics" sastāvā, tikmēr Tomasam nācās ārstēt savainojumu, kas neļāva spēlēt pirmajās 36 spēlēs šajā sezonā.

Otrdien Tomass beidzot varēja doties laukumā, un viņš laukumā pavadīja 19 minūtes, kuru laikā guva 17 punktus un izdarīja trīs piespēles. Viņa debijas spēlē "Cavaliers" ar rezultātu 127:110 pārspēja Portlendas "Trail Blazers".

"Es laukumā jutos kā debitants. Šis man bija īpašs vakars, jo nebiju spēlējis septiņus mēnešus," teica Tomass, kurš arī pauda prieku par to, kā viņu uzņēma "Cavaliers" līdzjutēji.

Aizvadītajā mačā rezultatīvākais spēlētājs "Cavaliers" sastāvā bija Lebrons Džeimss, kurš guva 24 punktus, bet "Trail Blazers" rindās 25 punktus sameta Damians Lilards.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!