Foto: AP/Scanpix
Gadu mija ir laiks, kad pašam sev un citiem atskaitīties par paveikto un sasniegto, un arī britu karaļnams publiskojis spilgtāko kadru izlasi no karaliskās ģimenes pārstāvju aizgājušā gada gaitām.

Kensingtonas pils oficiālajā "Twitter" kontā publicēti vairāki video, kuros apkopoti svarīgākie un spilgtākie aizvadītā gada notikumi.

Kadru izlasē iekļauti tādi zīmīgi brīži kā mazā prinča Džordža pirmā skolas diena, Kembridžas hercogienes Katrīnas māsas Pipas kāzas, princeses Diānas nāves gadadienas piemiņas pasākums, prinča Harija un amerikāņu aktrises Meganas Mārklas saderināšanās un daudzi citi īpaši notikumi.

Tāpat arī plaši atspoguļotas karaliskās ģimenes pārstāvju oficiālās ārvalstu vizītes, tajā skaitā arī prinča Viljama un hercogienes Katrīnas brauciens uz Poliju, kur viņiem līdzi bija devušies arī abi bērniņi Džordžs un Šarlote.

Tiesa, vērīgākie karaliskās ģimenes fani piefiksējuši, ka nevienā no sižetiem nav pieminēts vel kāds skaists notikums – paziņojums par to, ka Katrīna ir trešā bērna gaidībās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!