Foto: Kadrs no video
Par vienu no gadu mijas dedzīgāk apspriestajām televīzijas pārraidēm kļuva telekanāla TV3 demonstrētais "Savādi gan" šovs, kas bija atkalredzēšanās ar savulaik populārajiem varoņiem.

Pārraidē populāru skatuves mākslinieku priekšnesumi mijās ar video ainiņām, kurās jokdari centās ar humoru palūkoties uz dažādām aizvadītā gada aktualitātēm.

Starp 2017. gada izskaņas "karstajiem tematiem" ierindojama arī kampaņa #MeToo (Latvijā zināma ar nosaukumu #EsArī), kad sievietes no visas pasaules sociālajos tīklos dalījās ar saviem pieredzes stāstiem par saskaršanos ar seksuālu uzmākšanos un vardarbību.

"Savādi gan" savā skečā par šo kampaņu bija izvēlējušies parādīt sievietes, kuras, iespējams, pārpratušas akcijas ideju un pārlieku aizrāvušās, vēstot par pārdzīvotiem nodarījumiem.

Jau vēstīts, ka seksuālā vardarbība kļuvusi par aktuālu tēmu Holivudā pēc apsūdzībām producentam Hārvijam Vainstīnam par uzmākšanos sievietēm vairāku gadu garumā. Pēc šī skandāla uzvirmošanas jautājums par seksuālu vardarbību aktualizējās arī citās jomās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!