Foto: Publicitātes foto
Latvijas futbolists Renārs Rode karjeru turpinās Malaizijas superlīgas klubā "Negeri Sembilan", portālu "Delfi" informēja sportista pārstāvji.

28 gadus vecais aizsargs iepriekšējo sezonu aizvadīja RFS rindās, sezonas otrajā pusē reti tiekot laukumā. Pēc šīs sezonas RFS nepagarināja līgumu ar futbolistu un viņš kļuva par brīvo aģentu.

"Pēdējās dienas bija trakas. Nācās steidzīgi atgriezties Latvijā, sakravāt mantas, sagaidīju Jauno gadu ar draugiem un ģimeni, un pēc tam bija jāpaspēj pievienoties jaunajai komandai, lai ar to būtu kopā pirmssezonas turnīrā Kambodžā," Rodes pārstāvji "Trebol Sports International" citē sportistu.

"Negeri Sembilan" pērn spēlēja pēc spēka Malaizijas otrajā līgā, kur palika piektajā vietā. Tomēr šī izcīnītā piektā vieta ļāva komandai iekļūt Malaizijas superlīgā, kur tā aizvadīs nākamo sezonu.

Rodem pēc viena gada aizvadīšanas Latvijā atgriezīsies leģionāra gaitās. Pirms tam Rode spēlēja "Cape Town City FC", bet vēl, būdams leģionārs, spēlējis Čehijas klubos "Teplice" un "Sigma Olomouc". Latvijas izlases rindās Rode aizvadījis četras spēles un izcēlies ar vienu vārtu guvumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!