Foto: F64
Rudenī izdotais latviešu rakstnieces Karīnas Račko debijas romāns "Saplēstās mežģīnes" ierindojies 2017. gada pirktāko grāmatu topa augšgalā, un viņas faniem nebūs ilgi jāgaida līdz tikšanās reizei ar jauniem varoņiem.

Trešdien, 3. janvārī, feisbukā tiek vēstīts, ka jau februārī pie lasītājiem dosies pašmāju erotiskā dižpārdokļa "Saplēstās mežģīnes" autores Karīnas Račko jaunais romāns "Debesis pelnos".

""Debesis pelnos" ir savdabīgs, skaists un smeldzīgs stāsts par brīvo attiecību spēlēm un to radītajām ilūzijām. Darbā analizēju, cik daudz iespējams zaudēt, īstajā brīdī neatpazīstot un nepieņemot mīlestību. Vienlaikus romānā atspoguļota viena no cilvēka psihes raksturīgajām īpašībām – dzīvi, notikumus, sevi un citus mēs uztveram, saprotam un sajūtam caur savu individuālo pieredzes prizmu," "Delfi Izklaidei" nelielu ieskatu drīzumā gaidāmajā grāmatā sniedz tās autore.

Sīkāk jaunā romāna sižetu, varoņus un citas detaļas Račko pagaidām nevar atklāt, bet viņas pirmā romāna cienītājiem nav jāsatraucas – arī "Debesis pelnos" priecēs ar pikantām ainiņām.

"Romānā netrūks kaisles un būs tikpat atklātas erotiskās ainas," sola Račko. Nepacietīgākie jau no janvāra otrās nedēļas autores feisbuka lapā varēs iepazīties ar īsiem, raksturojošiem citātiem no gaidāmā darba, un plānots, ka romāns "Debesis pelnos" grāmatnīcās būs pieejams februāra beigās.

"Esmu pārliecināta, ka lasītāji, kurus uzrunājis "Saplēsto mežģīņu" stāsts, iemīlēs arī manus jaunos varoņus," prognozē Račko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!