Foto: Vida Press/Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis paralēli lieliskam sniegumam un uzvarām laukumā savus fanus priecē un izklaidē ar kaislībām sociālajos tīklos, un sportista koķetēšana ar "Instagram" daiļaviņām jau kļuvusi par viņa "firmas zīmi".

Pērnā gada decembrī Porziņģa fanu uzmanību izpelnījās apetītlīgā "Instagram" modele Džena Seltera, kurā šonedēļ apmeklējusi Ņujorkas "Madison Square Garden" arēnā notikušo "Knicks" spēli pret Čikāgas "Bulls". Lai gan šoreiz viņas klātbūtne Porziņģa komandai nav nesusi veiksmi, viņa pamanījusies ieviest skaidrību kādā jautājumā, kas uztrauc daudzus latviešu basketbolista fanus.

"Mēs esam draugi," izdevumam "The New York Post" ar smaidu atklājusi Džena, bet viņas māte, kura kopā ar meitu apmeklējusi spēli, gan steigusi piebilst, ka nekad jau neko nevar zināt.

Jau vēstīts, ka tieši Selteras klātbūtne Porziņģim īpaši veiksmīgajā Ņujorkas "Knicks" spēlē pret Losandželosas "Lakers" dažiem jokdariem pat deva iemeslu aizdomām, ka flirts ar "Instagram" skaistulēm ir sportista slepenais spēka avots.

Arī vēlāk abi turpināja apmainīties virtuāliem uzmanības apliecinājumiem – Porziņģis to darīja, nospiežot "patīk" atzīmi kādai Dženas bildītei, bet daiļaviņa viņam atbildēja, mudinot visus balsot par sportistu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles balsojumā.

Džena savulaik pat dēvēta par slavenākā dibentiņa īpašnieci "Instagram" tīklā, un tieši viņai radīts jēdziens "selterings", kas apzīmē modeles iecienītās pozas fotografējoties, kas izceļ dupsīti.

Hey you, have a happy Saturday... ok?

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on Jan 6, 2018 at 11:07am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!