Foto: Publicitātes foto
Kad jau likās, ka modes pasaulē jaunu divriteni vairs nav iespējams izgudrot, dizaineri atkal pārsteidz ar savu radošumu – lielu popularitāti iemantojušas džinsu bikses bez stakles. Stila eksperti un modes blogeri gan pagaidām nav vienojušies, cik stilīgs vai neprātīgs ir jaunais modes untums.

Ūziņas, kas vairāk gan atgādina pavisam īsus minisvārkus, kas atsedz dupsi un kam ar ķēdītēm ir piestiprinātas divas bikšu staras, acīgi ļaudis piefiksējuši populārajā interneta veikaliņā "Asos".

Kā vēsta izdevums "Mail Online", ērmīgās bikses ir britu zīmola "The Ragged Priest" darinājums, kas interneta veikalā tirgots par nieka 75 britu sterliņu mārciņām (aptuveni 84 eiro). Tiesa, pieprasījums bijis tik liels, ka tas zibenīgi izpirktas.

Bikses izpelnījušās milzu ievērību, un daudzus tās ļoti uzjautrinājušās. Gana daudz savdabīgais apģērbs pieminēts sociālajos tīklos, kur ļaudis nav skopojušies ar dažādiem jokiem, citi pauduši neizpratni, bet vēl kāds sūkstījies, ka pasaule lēnām ejot uz galu.

Tiesa, britu TV zvaigzne Šērlija Bolasa bijusi gana drosmīga, lai šīs bikses uzvilktu un ar tām parādītos nacionālajā televīzijā – trešdienas, 10. janvāra, rītā ne viens vien bijis pārsteigts, kad dāma raidījuma "This Morning" studijā gozējusies ar puspliku dupsi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!