Foto: Instagram.com/tomsgrevins/

Decembra izskaņā populārais pašmāju mūziķis un televīzijas raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs uzsāka vēža ārstēšanu Šaritē klīnikā Berlīnē, bet tagad tapis zināms – viņa pienākumi spēlē "Gudrs, vēl gudrāks" uzticēti dīdžejam un radio personībai Tomam Grēviņam.

Par šo pavērsienu savus sekotājus sociālajos tīklos informējis arī pats Grēviņš, solot Vācijā esošajam Frīdenbergam "neko nesalauzt un pieskatīt, lai mājās kārtība".

Grēviņš kopā ar "Gudrs, vēl gudrāks" pieredzes bagāto vadītāju Kasparu Ozoliņu jau pārbaudījis 10. klašu skolēnu zināšanas.

Jau vēstīts, ka novembrī tapa zināms par Frīdenberga diagnozi un tika uzsākta ziedošanas kampaņa ārstēšanās izdevumu segšanai. Līdzekļi tika savākti ļoti īsā laikā, un decembra vidū mūziķis devās uz Berlīni, lai Šaritē klīnikā veiktu nepieciešamos izmeklējumus, kas ļautu izvēlēties efektīvāko ārstēšanas kursu.

Īsi pirms gadu mijas arī pats Valters savus atbalstītājus informējis par jaunumiem ārstēšanās procesā.

"Vēlos pateikt lielu paldies visiem, kas šajā laikā ir mani atbalstījuši, man esot Berlīnē! Vēl kādu laiciņu būšu šeit, jo tūlīt uzsākšu ārstēšanas procesu, kas sevī ietver ķīmijterapijas kursu un cilmes šūnu terapiju.

Bez jums tas nebūtu iespējams! Galvenais ir ticēt – viss ir un būs kārtībā! Paldies jums!" savā "Facebook" profilā vēstīja mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!