Foto: DELFI
Nedēļas nogale tika aizvadīta boksa zīmē – par latvieša Maira Brieža un ukraiņa Oleksandra Usika dueli runāja lieli un mazi, un kaislības sita augstu vilni gan "Arēnā Rīga", kur notika cīņa, gan pie ekrāniem, baudot to tiešraidē.

"Arēnas Rīga" durvis tika atvērtas īsi pēc pulksten septiņiem, un līdz pusnaktij, kad ringā devās vakara galvenie varoņi, skatītājiem bija iespēja novērtēt gan citu bokseru sniegumu, gan pamazām noskaņoties lielajam notikumam.

Starp skatītājiem "Arēnā Rīga" netrūka arī sabiedrībā zināmu cilvēku.

Uz cīņu bija ieradusies Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko, kura izmantoja iespēju nofotografēties arī kopā ar Ukrainas boksa leģendu Vladimiru Kļičko, kurš arī bija starp Usika un Brieža dueļa VIP skatītājiem. Savā "Instagram" kontā sportiste atklāja, ka šī ir bijusi pirmā reize, kad viņa skatījusies boksu, un patiesi izbaudījusi vakaru.

French Open champ @OstapenkoJ1997 with the @wbsuperseries senior team!! #UsykBriedis 🏆 #AliTrophy pic.twitter.com/l0Hyq6maFc— World Boxing Super Series (@WBSuperSeries) January 27, 2018

Sirsnīgi Briedi viņa cīņā pret Usiku atbalstīja latviešu svarcēlāja Rebeka Koha.

Foto: DELFI
Savu atbalstu Briedim no Ņujorkas bija paudis arī basketbolists Kristaps Porziņģis – pirms cīņas viņš Briedim "Twitter" tīklā novēlēja veiksmi, bet vēlāk neslēpa sajūsmu par redzēto.

Good luck to the champ @BriedisMairis#UsykBriedis 🇱🇻🇱🇻🇱🇻 pic.twitter.com/kUgi9Ehjff— Kristaps Porzingis (@kporzee) January 27, 2018

Džekiem izturība normālā līmenī 😳.. Kas par cīņu 🔥🔥 #UsykBriedis— Kristaps Porzingis (@kporzee) January 27, 2018

Jau laicīgi "Arēnā Rīga" ieradās Usika galvenie atbalstītāji – viņa mamma un sieva, kuras ieņēma vietas pie ringa. Ukraiņu bokseris intervijās daudzkārt uzsvēris savas ģimenes nozīmi, un arī pēc cīņas viņš preses konferencē neslēpa, ka vēlas pēc iespējas ātrāk apskaut sievu un atgriezties mājās pie savām trim atvasēm.

Foto: DELFI

Atbalstīt Usiku bija ieradies arī ukraiņu bokseris Vasīlijs Lomačenko, bet blakus viņam sēdēja pašmāju autotirgotājs Valdis Spredzis un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Andris Ozols.

Sitting ringside, @VasylLomachenko can't wait for #UsykBriedis!!

🏆 #AliTrophy pic.twitter.com/469hGH6lqR— World Boxing Super Series (@WBSuperSeries) January 27, 2018

#mairisbriedis vismaz kas 100% vērtīgs! Gaidam un atbalstam.

A post shared by Liene (@liene_somase) on Jan 27, 2018 at 12:22pm PST

Ну и как вам вообще ? @usykaa победитель

A post shared by Yana Bruk (@yanaabruk) on Jan 28, 2018 at 11:21pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!