Foto: Publicitātes foto
Kompānija "Audi" izstrādājusi speciālo modifikāciju "Nogaro" jau tā sportiskajam universālim "Audi RS6 Performance". Pavisam tiks izgatavoti tikai 150 šīs versijas universāli, kas būs kā atvadas no šī modeļa, kuru nomainīs jaunās paaudzes spēkrats.

"Nogaro" nosaukums speciālajai modifikācijai izvēlēts par godu zilajam virsbūves krāsojuma tonim, kas rotāja šīs markas pirmo sportisko universāli "RS2" tālajā 1994. gadā. Tieši šis virsbūves krāsas tonis izmantots arī speciālajam "RS6" universālim virsbūves krāsojumā, kā arī salona apdares akcentos.

"Audi RS6 Nogaro" aprīkots ar četrlitru V8 biturbo dzinēju, kas attīsta 705 zirgspēku jaudu – tas ir tieši par 100 ZS vairāk nekā standarta "RS6 Performance". Jaudas palielinājums panākts, izmantojot tūninga kompānijas "ABT Sportline" piedāvājumu. Griezes moments no standarta 750 ņūtonmetriem šim motoram ir palielināts līdz 880 Nm.

Standarta "Audi RS6 Performance" universālis no vietas līdz 100 km/h spēj paātrināties 3,7 sekundēs, tomēr "Nogaro" modifikācijai "Audi" šo raksturlielumu neatklāj. Zināms vien tas, ka maksimālais braukšanas ātrums tagad sasniedz 320 km/h līdzšinējo 305 km/h vietā.

Vācijā "Audi RS6 Nogaro" maksās 124,2 tūkstošus eiro – par 6,2 tūkstošiem eiro vairāk nekā standarta "Performance" versija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!