Foto: Vida Press

Nevienu jau sev vairs nepārsteidz tas, ka amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana publiski izrāda plikumus, tomēr šonedēļ viņa, šķiet, pārkāpusi robežu. Pat visdedzīgākos no daiļavas pielūdzējiem sadusmojusi bildīte, kurā tabloīdu zvaigzni puskailu pie spoguļa iemūžinājusi viņas četrus gadus vecā meitiņa Norta.

Kardašjana "Instagram" tīklā publiskojusi pikantu bildi, kurā viņa, kamerai pagriezusi muguru, pozē pie spoguļa pieguļošos legingos un atāķētā krūšturī. Kima, kura nesen kļuva par trešā bērna māti, momentuzņēmuma aprakstā norādījusi, ka foto uzņēmusi viņas un repera Kanjes Vesta pirmdzimtā Norta, kura ir četrus gadus veca.

Spoguļa atspulgā redzama arī mazā Norta, kura iemūžinājusi savu māmiņu, un tas ne pa jokam satraucis un sadusmojis daudzus.

Ļaudis komentāru sadaļā šķendējušies par Kimas piedauzību un pārmetuši viņai, ka likt mazai meitenītei fotografēt mammu puspliku, esot nepiedodama rīcība, kas skaidri parāda – Kardašjana kā māte saviem bērniem rāda sliktu piemēru.

Foto, kas publicēts ceturtdien, 8. februārī, nepilnas diennakts laikā izpelnījās vairāk nekā 35 tūkstošus komentāru, kas ir krietni vairāk, nekā savākušas citas viņas publicētās bildītes.

Arī sensāciju kārie tabloīdi nesnauž – tie naski steiguši visai pasaulei pavēstīts, ka Kimas piedauzība kļuvusi nekontrolējama un viņa pārkāpusi pilnīgi visas robežas.

📸 by North

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 8, 2018 at 8:44am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!