Jau otro reizi Māra Upmane-Holšteine apvienojusies kopprojektā ar DJ Rudd, un abi mākslinieki nākuši klajā ar jaunu dziesmu “Ja vienu dienu”, kuras pirmsākumi meklējami pirms vairākiem gadiem.

""Ja vienu dienu" stāstam ir interesanta vēsture. Pēc iedvesmojošas vokālās meistarklases Māra mēģināja sarakstīt melodiju sev neraksturīgā žanrā. To rakstot, šķiet, viņa domāja par džezu. Māra man parādīja šo skici, taču vēlāk šīs dziesmas veiksmīgākais aranžējums pazuda līdz ar sabojājušos cieto disku. Dažādu apstākļu dēļ mēs nekad to nerealizējām, taču ideja par šo dziesmu man vienmēr "dzīvoja pakausī". Pēc mūsu pirmā kopdarba, singla "Atver logu", radās sajūta, ka nu ir pienācis laiks dziesmu "Ja vienu dienu" restaurēt un nodot klausītājiem," tā par dziesmas tapšanu stāsta DJ Rudd.

"Strādāt kopā ar DJ Rudd ir viegli, jo mūs vieno ilgu gadu draudzība un līdzīga mūzikālā izjūta. Ar šādiem kopprojektiem DJ Rudd iedvesmo mani iziet ārpus ierastajām krāsām un pavērst muzikālo apvārsni plašāk. Rezultāts vienmēr ir pārsteidzošs man pašai un ir interesanti vērot, kurp process aizved," uzsver Māra Upmane-Holšteine.

Māra ar DJ Rudd jau ilgstoši strādājuši kopā pie grupas "Astro'n'out" albumiem, taču pērnā gada jūnijā pirmo reizi apvienojās duetā, izdodot singlu "Atver logu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!