Foto: Instagram.com/grandma_selter
Starp "Instagram" daiļavām, kuras mediju uzmanības lokā pamanījušās nonākt, pateicoties flirtam ar latviešu basketbola zvaigzni Kristapu Porziņģi, īpaši izceļas fitnesa iedvesmotāja un modele Džena Seltera. Izrādās, viņas ģimenē daile un lieliska fiziskā forma tiek nodota no paaudzes paaudzē.

Līdz ar pašas Dženas atgriešanos tabloīdu uzmanības lokā ievērību izpelnījās arī viņas mamma Džila, kura pat bija steigusi komentēt meitas un Porziņģa attiecības, bet tagad tapis zināms – arī Džilas māmuļa prot pievērst sev uzmanību.

Arī Selteru vecmāmiņai Luisai ir savs "Instagram" konts, un, lai gan līdz mazmeitas un meitas panākumiem viņai vēl tāls ceļš ejams, 72 gadus vecā dāma var lepoties ar gana prāvu sekotāju skaitu – viņas gaitās interesē vairāk nekā deviņus tūkstošus cilvēku.

Visas trīs dāmas dzīvo Manhetenā, un, kā vēsta ārvalstu mediji, bieži kopā trenējas. Ikdienas fiziskās aktivitātes un diēta ar samazinātu ogļhidrātu daudzumu arī esot tas, kas trīs paaudzušu sievietēm ļauj izskatīties gandrīz vienlīdz labi.

Nereti Luisas "Instagram" profilā pavīd arī viņas laulātā drauga foto.

Not all for me Lol.

A post shared by Grandma Lois (@grandma_selter) on Nov 19, 2017 at 8:14pm PST

Jau vēstīts, ka tieši Dženas Selteras klātbūtne Porziņģim īpaši veiksmīgajā Ņujorkas "Knicks" spēlē pret Losandželosas "Lakers" dažiem jokdariem pat deva iemeslu aizdomām, ka flirts ar "Instagram" skaistulēm ir sportista slepenais spēka avots.

Arī vēlāk abi turpināja apmainīties virtuāliem uzmanības apliecinājumiem – Porziņģis to darīja, nospiežot "patīk" atzīmi kādai Dženas bildītei, bet daiļaviņa viņam atbildēja, mudinot visus balsot par sportistu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles balsojumā.

Džena savulaik pat dēvēta par slavenākā dibentiņa īpašnieci "Instagram" tīklā, un tieši viņai radīts jēdziens "selterings", kas apzīmē modeles iecienītās pozas fotografējoties, kas izceļ dupsīti.

Sunday BBQ at Jill's celebrating Jens 24th birthday! 🎂

A post shared by Grandma Lois (@grandma_selter) on Aug 13, 2017 at 12:33pm PDT

Hi 💋💋

A post shared by Grandma Lois (@grandma_selter) on Aug 11, 2017 at 7:32pm PDT

Hanging out with my daughter today xoxo

A post shared by Grandma Lois (@grandma_selter) on Dec 14, 2017 at 7:13pm PST

Visiting my grandkids. They just got back from a long trip. Love them so much. Xoxo

A post shared by Grandma Lois (@grandma_selter) on Nov 9, 2017 at 3:45pm PST

End of summer. Back to NYC.

A post shared by Grandma Lois (@grandma_selter) on Sep 7, 2016 at 11:32am PDT

With my favorite @brodygramselter in the Hamptons. So happy my family is out here with me

A post shared by Grandma Lois (@grandma_selter) on Jun 13, 2017 at 1:36pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!