Foto: Instagram.com/intars.resetins

Populārā pašmāju dziedātāja Liene Greifāne, kura ar atzīstamiem panākumiem februārī piedalās dziesmu un izpildītāju konkursā "Supernova", pievienojusies to šovbiznesa zvaigžņu pulciņam, kuras savu talantu izmēģinājušas arī lielajā kino.

Pirmdien, 12. februārī, aktieris Intars Rešetins savā "Instagram" profilā publicējis bildīti, kurā iemūžinājis sevi kopā ar Lieni.

Attēls tapis režisora Andreja Ēķa topošās komēdijas "Blēži" uzņemšanas laukumā, un, kā "Delfi Izklaidei" precizēja filmas producents Kristians Alhimionoks, dziedātāja filmā tikusi pie seksīgas apkopējas lomas.

Jau vēstīts, ka filmā "Blēži" galvenās lomas uzticētas "Svingeru" zvaigznei Intaram Rešetinam, jaunajai aktrisei Ievai Florencei, mūziķim Ralfam Eilandam un populārajai kino un teātra aktrisei Rēzijai Kalniņai.

Scenārija autore ir Rasa Bugavičute-Pēce kopā ar Ēķi, un "Blēži" iecerēti kā trakulīgs un jautrs stāsts par negodīga ierēdņa, ārštata aktrises, režisora-amatiera un ietekmīgas biznesa lēdijas mīlas četrstūri.

Lai gan iesākumā tika vēstīts, ka filma "Blēži" uz lielajiem ekrāniem nonāks 8. martā, "Delfi Izklaidei" tās radošās komandas pārstāvji atklāja, ka pirmizrāde pārcelta uz 1. jūniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!