Foto: LETA / Publicitātes foto

Lietoto transportlīdzekļu sludinājumu portālos Latvijā izvietots pārdošanas sludinājums ar 2014. gada "BMW Alpina B7 Bi-Turbo" limuzīnu. Tomēr interesantākais ir fakts, ka savulaik šis automobilis piederējis Valērijam Maliginam, par ko liecina arī izšūtie iniciāļi uz sēdekļu pagalvjiem.

Valērija Maligina vadītā "Olainfarm" valdījumā šis automobilis bija no 2014. līdz 2016. gada beigām, liecina portāla "Delfi" rīcībā esošā informācija. Ņemot vērā, ka ar to braucis pats Maligina kungs, uz priekšējo sēdekļu pagalvjiem ir izšūti viņa iniciāļi "VM", bet uz aizmugurējā sēdekļa pagalvjiem – ģerbonis ar "M" burtu vidū, kas varētu būt Maligina dzimtas ģerbonis.

Turklāt ar šo pašu "Alpina" limuzīnu Maligins brauca arī savās kāzās ar Elīnu Dzelmi 2016. gada 21. oktobrī, liecina portāla "Jauns.lv" fotoarhīvs. Šobrīd gan šī numurzīme rotā nu jau jaunās paaudzes "BMW Alpina B7 Bi-Turbo" limuzīnu, pret kuru šo 2014. gada limuzīnu Maligins iemainīja drīz pēc savām kāzām.

2014. gada "BMW Alpina B7 Bi-Turbo" norādītais odometra rādījums ir nepilni 67 tūkstoši kilometri, bet cena – 64 900 eiro, ieskaitot PVN. Jauns šāds automobilis maksāja vismaz 150 tūkstošus eiro, īpaši ņemot vērā konkrētā eksemplāra bagātīgo papildu aprīkojumu.

"BMW Alpina B7 Bi-Turbo" ir BMW autoražotājam pietuvinātā "Alpina" uzņēmuma izstrādātais sportiskais limuzīns uz BMW 7. sērijas bāzes – tas aprīkots ar 4,4 litru V8 turbopūtes motoru, kas attīsta 540 zirgspēku jaudu un 730 ņūtonmetru griezes momentu. Šāds limuzīns no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,5 sekundēs un maksimāli sasniedz 310 km/h.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!