Foto: Instagram.com/evita_delmundo
Sabiedrības izpratne par to, kas ir skaists, mūsdienās vairs nav tik aizspriedumaina. Vēl jo vairāk – tieši atšķirīgais un unikālais tiek vērtēts visaugstāk. Arī Evita Delmundo no Malaizijas uz citu fona izceļas tik ļoti, ka viņu ir grūti nepamanīt.

Evitas ķermeni un seju klāt neskaitāmas lielas dzimumzīmes, un 20 gadus vecajai meitenei savulaik to dēļ nācies piedzīvot izsmieklu un pazemojumus. Jaunā sieviete tikai pavisam nesen pieņēmusi savu izskatu un iemīlējusi savu unikālo skaistumu, vēsta izdevums "People Bodies".

"Citi bērni mani apsaukāja par briesmoni un šokolādes cepumu, un man kā jaunai meitenei bija ļoti grūti ar to sadzīvot," intervijā izdevumam "Elle stāstījusi" Evita.

Tiesa, dienas, kad Evitai nācās raudāt spilvenā un pārdzīvot par vienaudžu nievājošajiem izteikumiem, ir palikušas pagātnē. Tagad viņa sevi ir pieņēmusi un lepojas ar daudzajām dzimumzīmēm.

Tieši dzimumzīmes Evitai palīdzējušas iemantot atpazīstamību un kļūt par sociālo tīklu zvaigzni. "Skaistums nav tikai tas, kā tu izskaties ārēji. Tas nav kāds ar perfektu seju un ideālu ķermeni. Skaistums ir tas, kāds tu esi kā cilvēks un kā tu pats sevi cieni. Skaistums nekad nav saistīts ar perfekcionismu," savu nostāju paudusi Evita.

Kopisanangan do kosuabon 🌸get my blouse from @fifcollections 😘

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo💋 (@evita_delmundo) on Mar 5, 2018 at 4:19pm PST

Jaunā sieviete atzinusi – lai gan pieņemt sevi nav bijis viegli, viņai tomēr ar laiku tas izdevies. Turklāt tagad Evita ir priecīga, ka viņa savā izskatā neko nav mainījusi un pārveidojusi. "Nevajag uztraukties par to, ko cilvēki par tevi domā," sacījusi Evita.

Kā vēsta izdevums "The Independent", Evita apņēmusies piedalīties dzimtā reģiona skaistumkonkursā "Mis Malaizija". Ja viņai paveiksies un viņa uzvarēs, jaunā sieviete dosies uz prestižo konkursu "Mis Universe". Tas šobrīd ir mērķis, kuru Evita pati sev izvirzījusi.

🌸🌸🌸

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo💋 (@evita_delmundo) on Feb 27, 2018 at 7:12pm PST

With mah gegurls 🌸

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo💋 (@evita_delmundo) on Feb 20, 2018 at 1:16am PST

If they hate or talk back about you just forgive and forget 🌸🙌

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo💋 (@evita_delmundo) on Feb 8, 2018 at 3:22am PST

Tb Inside the chaos MRT. 💫

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo💋 (@evita_delmundo) on Jan 29, 2018 at 4:37pm PST

Everytime I show up blow up 🔥

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo💋 (@evita_delmundo) on Jan 15, 2018 at 8:27pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!