Foto: DELFI Aculiecinieks
Trešdienas pēcpusdienā Uliha ielā Liepājā aizturēts kāds vīrietis, pie kura atrasta granāta, ziņo notikušā aculieciniece. Valsts policijā portālu "Delfi" informēja, ka par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Aculieciniece portālam "Delfi" pavēstīja, ka notiekošo pamanījusi brīdī, kad vīrietis jau bijis saslēgts rokudzelžos un sēdējis uz soliņa, bet granāta atradusies viņam blakus. Policiju uz notikuma vietu esot izsaukuši strādnieki, kuri vīrieti bija aizturējuši, jo viņš, būdams alkohola reibumā, iepriekšējā dienā bija traucējis Uliha ielas iedzīvotājus.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē portālam "Delfi" sacīja, ka trešdien, 7. martā, saņemts izsaukums uz Uliha ielu, kur ziņots par vīrieti, kuram rokās granātai līdzīgs priekšmets.

Likumsargi nekavējoties reaģēja un 1968. gadā dzimušo vīrieti aizturēja. Pārmeklējot vīrieti, viņa kabatā tika atrasta granāta.

Uz notikuma vietu izsaukti Nacionālo bruņoto spēku Nesprāgušās munīcijas neitralizēšanas vienības speciālisti. Konstatēts, ka atrastais priekšmets ir granāta, taču tā nesatur sprāgstvielu un uzspridzināšanas līdzekli, proti, tā bijusi tukša un nav bijusi bīstama.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess un norit izmeklēšana.

Vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par cita veida noziedzīgiem nodarījumiem, pauda policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!