Foto: Vida Press

Ārzemju mediji nespēj ne dienu iztikt bez jaunām ziņām par britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem, un šonedēļ uzmanības lokā atkal nonākuši princis Harijs un viņa topošā sieva, amerikāņu aktrise Megana Mārkla.

Tiek vēstīts, ka Megana un Harijs ceturtdien, 8. martā, devušies oficiālajā vizītē uz Birmingemu, kur piedalījušies konferencē, kas veltīta tam, lai iedvesmotu jaunas sievietes veidot karjeru profesijās, kas saistītas ar zinātni, tehnoloģijām, inženierzinātni un matemātiku.

Kā jau tas notiek vienmēr, kad kāds karaļnama pārstāvis iziet sabiedrībā, arī šoreiz britu mediji naski izanalizējuši katru pāra soli, īpaši lielu ievērību pievēršot tieši Meganai.

Britu laikraksti Harija līgavai veltījuši slavas dziesmas – sajūsmu izpelnījies gan tas, kas viņai bijis mugurā, gan prinča topošās sievas uzvedība.

Kā vēsta "Mail Online", īpaši aizkustinošs žests no Meganas puses esot bijis tas, ka viņa apskāvusi kādu jaunu meiteni, un arī citi britu mediji sprieduši – prinča izredzētā šoreiz esot pārspējusi pati sevi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!