Foto: Publicitātes foto

"McDonald's" arī šogad priecājas par iespēju piepildīt kāda Latvijas bērna sapni – satikt savus futbola varoņus un vērot 2018 FIFA World Cup RussiaTM finālspēli klātienē. 2016. gadā tika piepildīts Krista Komorovska sapnis. Toreiz Kristam bija 8 gadi. Tagad – divus gadus pēc kampaņas – Krists atskatās uz piedzīvoto un dalās iespaidos par konkursu un ceļojumu uz Franciju.

– Krist, kas tevi pamudināja pieteikties "McDonald's" rīkotajai "Ieved stadionā zvaigzni" kampaņai un piedalīties atlases sacensībās?

Patiesībā pirmo reizi sacensībām es pieteicos jau 2014. gadā, jo man ļoti gribējās tikt uz Brazīliju un zvaigzni ievest stadionā tur. Tā kā toreiz man pietrūka punktu, lai kļūtu par uzvarētāju, nolēmu, ka sacensībās jāpiedalās vēlreiz. Kad sacensību finālā uzzināju, ka šoreiz tomēr esmu uzvarējis, biju ļoti, ļoti priecīgs!

– Kā tu juties, izdzirdot savu vārdu, kad tika nosaukts konkursa uzvarētājs?

Es biju šokā un nespēju noticēt, ka tas tiešām esmu es. Finālā iekļuva viens dalībnieks no katras vecuma grupas. Mēs visi izpildījām fināla uzdevumu, un tad mums katram bija jāatver aploksnes, lai uzzinātu, kurš ir uzvarējis. Cits sāka to darīt jau ātrāk, cits vēlāk. Taču tad, kad pats sapratu, ka esmu uzvarējis, patiešām biju ļoti laimīgs un priecīgs.

– Vai tev atmiņā ir palicis kāds spilgts brīdis no sacensībām?

Pats spilgtākais moments, protams, bija iekļūšana finālā, jo pāris gadus iepriekš man tas nebija izdevies. Pirms četriem gadiem, kad sacensībās piedalījos pirmo reizi, man pietrūka viens gols, lai iekļūtu finālā, bet 2016. gadā iesitu visus vārtus! Tā kā tagad man tiešām futbols padodas daudz labāk.

– Pastāsti nedaudz par savu galveno balvu – braucienu uz Franciju. Kas tev vislabāk patika?

Balvā es saņēmu iespēju kopā ar tēti lidot uz Franciju, tur apmesties viesnīcā uz trīs dienām, paēst trīs reizes dienā, apskatīt pašu Parīzi, un, protams, apmeklēt finālspēli. Pirmajā dienā mēs aizbraucām uz viesnīcu un iepazināmies ar pārējiem bērniem, kas bija ieradušies no dažādām valstīm. Mums kopā bija jāpilda dažādi forši uzdevumi, kā arī – beigās arī visi kopā spēlējām futbolu. Mums rādīja arī vairākus futbola trikus, piemēram, kā noturēt futbola bumbu uz kakla. Toreiz man tas īpaši labi nepadevās, bet tagad arī es to protu!

– Kādas bija sajūtas, stadionā ievedot futbola zvaigzni?

Es stadionā ievedu spēlētāju no Francijas valstvienības. Tas man bija liels gods un prieks, jo viņš ir lielisks futbola spēlētājs. Es vairākiem spēlētājiem "iedevu pieci". Viņi bija forši!

– Vai tev ir kāds ieteikums šī gada sacensību dalībniekiem?

Galvenais ir cītīgi trenēties un ticēt saviem sapņiem. Mans mērķis ir kādreiz pašam būt vienam no tiem, kuru ieved tik lielā stadionā. Tāpēc jābūt neatlaidīgam un jāturpina trenēties!

Šogad atlases sacensības norisināsies 8. aprīlī no 10.30 līdz 13.00 "Elektrum olimpiskajā centrā", Rīgā, Grostonas ielā 6b. Reģistrēties sacensībām var no 19. marta līdz 1. aprīlim, aizpildot pieteikšanās anketu mājas lapā www.mcdonalds.lv/futbols.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!