Foto: Sputnik/Scanpix

Aizvadītās nedēļas izskaņā dzimšanas dienu atzīmēja dziedātāja Jūlija Samoilova, kura maijā starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija" pārstāvēs Krieviju. Par godu šim īpašajām notikumam Maskavā tika sarīkots koncerts, kurā ar savu "eirodziesmu" uzstājās arī pati gaviļniece. Tiesa, viņas dzīvais izpildījums daudziem sagādāja vilšanos.

Jūlijas dzimšanas diena tika atzīmēta ar "Eirovīzijas" iesildošo burziņu, un vakara gaidītākais notikums, protams, bija Krievijas pārstāves uzstāšanās "dzīvajā", tomēr mākslinieces sniegums izpelnījās skarbu kritiku.

Jūlijas izpildījumā bija nopietnas skaņas problēmas. Sievietes dziedājums bija ļoti vājš, bet īpaši nebaudāms un griezīgs tas kļuva brīžos, kas viņai pievienojās fona dziedātājas. "Eirovīzijas" fani sprieda – ja Krievijas pārstāve konkursā vēlas gūt atzinību, viņai vēl daudz jāstrādā pie sava priekšnesuma un vokālā izpildījuma.

Jāatzīmē, ka drīz pēc tam, kad ārzemju medijos un "Eirovīzijas" fanu portālos parādījās ziņas par Jūlijas neveiksmi, video ar viņas uzstāšanos tika izdzēsts no "YouTube". Vēlāk arī pati māksliniece mēģinājusi izskaidrot, kas uz skatuves nogājis greizi.

Jūlija "Instagram" tīklā vēstījusi, ka viņai esot bijusi ļoti grūta un atbildīga diena. Uztraukums ņēmis virsroku, un tas arī viņu iegāzis.

"Dzimšanas diena man palika otrajā plānā, biju pilnībā pārslēgusies uz "Eirovīzijas" prepārtiju. Es biju briesmīgi sanervozējusies, daudz vairāk nekā parasti, un es pati sev sabojāju garastāvokli. Kad devos uz skatuves, biju emocionāli izsmelta. Guvu jaunu mācību – jo mazāk nervozēšu, jo labāks būs rezultāts," vēstījusi Jūlija.

Dziedātājas taisnošanās gan izpelnījusies pretrunīgu novērtējumu. Daži viņu mierinājuši un atbalstījuši, bet bijuši arī tādi, kas nav slēpuši sašutumu un pauduši bailes, ka Jūlija uz lielās "Eirovīzijas" skatuves kļūs par apkaunojumu.

Lai gan viņas priekšnesuma oriģinālais video tika izdzēsts no tīmekļa, daži "Eirovīzijas" fani pamanījušies uzstāšanos saglabāt un vēlāk izveidojuši sižetu, kurā salīdzināts, kā meitene izklausās ierakstā un "dzīvajā".

Atgādinām, ka Krievijas pārstāve Jūlija uzstāsies konkursa otrajā pusfinālā 10. maijā, kad uz skatuves kāps arī Latvijas izvēlētā dziedātāja Laura Rizzotto.
Jau vēstīts, ka Ukrainas Drošības dienests (UDD) pērnā gada martā aizliedza Samoilovai uz trim gadiem iebraukt valsts teritorijā, balstoties uz informāciju, ka dziedātāja ir pārkāpusi Ukrainas likumus, apmeklējot Krievijas okupēto Krimu, kur viņa 2015. gadā uzstājusies ar koncertu.
Samoilova toreiz uz koncertu Krimā ieradās taisnā ceļā no Maskavas, tādējādi pārkāpjot Ukrainas likumdošanu, kas Krimā ļauj iebraukt tikai caur Ukrainu.

Вчера был трудный, ответственный, насыщенный день. День рождения лично для меня ушёл на второй план и мое внимание было полностью переключено на Евровизионное Припати. Я ужасно перенервничала, чем собственно и подпортила себе настроение, вымоталась и к выступлению была никакой.. ещё один урок - меньше нервов - лучше результат. Благодарю всех, кто поддерживает меня🙏🏻 Собрались, работаем! Make-up: @svetllana____ Hairstyle: @maxhairstyler Style: @bboswfashion #евровидение2018 #дружба #юлиясамойлова #juliasamoylova #eurovision2018 #friends

A post shared by Julia Samoylova/Юлия Самойлова (@jsvok) on Apr 8, 2018 at 1:49pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!