Foto: Publicitātes foto
Apmeklējuma ziņā sesto vietu pasaulē sasniedzis autotirdzniecības portāls "Auto.RIA.com", kas darbojas Igaunijā, bet sniedz pakalpojumus Ukrainas tirgū, liecina digitālo datu analīzes kompānijas "SimilarWeb" apkopotā informācija.

"SimilarWeb" apmeklētāko portālu rangā citā kategorijā "bizness un industrija / biznesa pakalpojumi" iekļuvis arī Latvijas sludinājumu portāls ss.com, ieņemot šīs kategorijas reitinga astoto vietu.

Pasaules sešu lielāko autotirdzniecības mājaslapu reitings:

1. autohome.com.cn – iecienītākais portāls Ķīnā un visā pasaulē, kas pieder kompānijai "Autohome". Pēdējos sešos mēnešos lietotāji to apmeklējuši 875 miljonus reižu, kas vidēji ir gandrīz pieci miljoni dienā.

2. drom.ru – šī Krievijas mājaslapa pēdējā pusgadā ir apmeklēta gandrīz 646 miljonus reižu, tātad vidēji 3,5 miljonus reižu katru dienu.

3. mobile.de – šis ir Vācijas autotirdzniecības portāls, kas pēdējā pusgada laikā apmeklēts 372 miljonus reižu jeb vidēji nedaudz vairāk par 2 miljoniem reižu ik dienu.

4. autotrader.co.uk – saraksta 4. vietā nokļuvis interneta projekts no Lielbritānijas. Autoportāls pēdējos sešos mēnešos apmeklēts 192 miljonus reižu, kas vidēji ir vairāk nekā miljons vizīšu dienā. Tai pašā laikā jāņem vērā, ka šai valstī dzīvo mazliet vairāk par 60 miljoniem cilvēku.

5. autotrader.com – ASV lielākā autotirdzniecības mājaslapa. Pēdējos sešos mēnešos to apmeklējuši 183 miljonus reižu, tātad vidēji – miljons lietotāju dienā.

6. Auto.RIA.com – uz Ukrainas tirgu vērsts Igaunijas uzņēmuma "RIA.com Marketplaces" projekts. Pēdējā pusgadā lietotāji portālu apmeklējuši 142 miljonus reižu jeb vidēji 780 000 dienā.

"Autoportāls Auto.RIA.com pieder kompānijai "RIA.com Marketplaces", kas savu uzņēmējdarbību vada no Igaunijas, bet kas ir vērsta uz Ukrainas tirgu. Pēdējā pusgada laikā šis portāls ir apmeklēts 142 miljonus reižu jeb vidēji 780 000 reižu dienā. Ja ņem vērā arī mājaslapas mobilās lietotnes versiju, tad apmeklējumi ir divas reizes vairāk, proti, apmēram 280 miljoni. Ar šādiem rādītājiem portāls pārliecinoši ieņem godpilno vietu pasaules "web" vietņu sešniekā popularitātes ziņā un ir autoportāls Nr. 1 Ukrainā. Esam aplēsuši, ka, pateicoties Auto.RIA.com, katru dienu tiek pārdotas vismaz 1400 automašīnas. Ukrainā dzīvo aptuveni 42 miljoni cilvēku, un mājaslapu apmeklē katrs otrais valsts iedzīvotājs," saka Auto.RIA.com pārstāvis Artjoms Umaņecs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!