Aizvadītās nedēļas vidū, 11. aprīlī, Vaivē nofilmēts kāds pikaps, no kura ceļa vidū izkrīt kravas kastē nenostiprināta plastmasas kanniņa. Video autors Māris aicina autovadītājus rūpīgāk pārdomāt savas rīcības iespējamās sekas.

"Sveiciens visiem pikapu braucējiem. Lai gan lielākā daļa pikapu kravas kastē nekad neko nepārvadā, tomēr ir cilvēki kam tā ir īsta darba mašīna nevis zīmēšanās instruments," vēsta Māris. "Konkrētajā gadījumā pikapa vadītājs bija tik ļoti nostrādājies, ka nebija spējis nostiprināt kravu vaļējā kravas kastē un nemaz nemanīja, ka tā izkrīt, apdraudot citus satiksmes dalībniekus," secina lasītājs, piebilstot, ka viss tomēr beidzās labi.

"Cienītie, ieslēdzam smadzenes un padomājam nedaudz uz priekšu," aicina Māris.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!