Foto: instagram.com/victoriabeckham

Otrdien, 17 aprīlī, dzimšanas dienu svin savulaik populārās meiteņu grupas "Spice Girls" bijusī dalībniece, modes dizainere un britu futbolista Deivida Bekhema sieva Viktorija Bekhema. Viņai šajā dienā aprit 44 gadi.

Svētkos Bekhema iepriecinājusi atbalstītājus ar skaistu foto, kurā viņa iemūžināta kopā ar saviem un Deivida četriem kopīgajiem bērniem – dēliem Bruklinu, Romeo un Krūzu un meitiņu Hārperi.

"Dzimšanas dienas priekšvakars kopā ar maniem mazulīšiem," fotogrāfijas aprakstā vēstījusi Viktorija un atzinusies mīlestībā savām atvasēm un mīļotajam Deividam, kuram pie viena arī sūtījusi bučiņas.

Bekhemu ģimenes foto zibenīgi kļuvis par sensāciju, neilgā laikā izpelnoties simtiem tūkstošus sarkano sirsniņu jeb "patīk" un tūkstošiem komentāru, kuros ļaudis Viktoriju steiguši sveikt dzimšanas dienā.

Kā vēsta britu tabloīdi, kopbilde uzņemta Kalifornijā, kur Viktorija devusies apciemot savu labu draudzeni, amerikāņu aktrisi Evu Longoriju.

43 gadus vecā Longorija, kura atpazīstamību savulaik iemantoja ar dalību seriālā "Bīstamās mājsaimnieces" ("Desperate Housewives"), šobrīd ir pirmdzimtā gaidībās. Holivudas slavas alejā šonedēļ tika atklāta zvaigzne ar viņas vārdu, un šajā īpašajā notikumā viņai līdzās bija ar Viktorija.

Birthday eve with my babies x love u so much @davidbeckham kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Apr 16, 2018 at 6:09pm PDT

Dancing and having fun in sunshine x kisses from mummy and Harper x 🌞🌞🌞🌞

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Apr 16, 2018 at 4:15pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!