Foto: DELFI Репортер

Aculiecinieks Guntars ceturtdien Daugavpilī novērojis jauku ainu - Ceļu policijas darbinieki palīdzējušai kādai sirmgalvei, viņas auto nomainot saplīsušo riteni.

"Lai arī mūsdienās vēl joprojām daudzi Latvijas iedzīvotāji par Ceļu policiju izsakās negatīvi, pievēršot uzmanību tikai skandaloziem un negatīviem notikumiem, šodien, jaukā un saulainā dienā, pārliecinājos tieši par pretējo," raksta Guntars.

"Apmēram ap pulksten 15.00, braucot uz savu iecienīto degvielas uzpildes staciju Daugavpilī, Varšavas ielā, kļuvu par aculiecinieku, tam, kā Daugavpils ceļu policijas darbinieki sniedza palīdzību kādai sirmgalvei. Iebraucot degvielas uzpildes stacijā pamanīju, ka policijas darbinieki cītīgi darbojās ap stāvošu automašīnu "Volvo". Piebraucot tuvāk sapratu, ka policisti palīdz sirmgalvei nomainīt tukšo riepu pret rezerves riteni. Šis vienkāršais žests, ļoti uzlaboja manu garastāvokli un lika pasmaidīt. Policisti bija tik aizņemti ar negaidītajiem remontdarbiem, ka pat nepamanīja, ka es viņus fotografēju," stāsta aculiecinieks.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!