Latviešu basketbolists, NBA kluba Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis šopavasar ģimenes autoparku papildinājis ar vairāk nekā 200 tūkstoš eiro vērto "Rolls-Royce Wraith" automobili. Kā liecina viņa "Instagram" profila īso stāstu video, šobrīd viņš ar šo spēkratu ir aizkūlies līdz Spānijai.

Publicētajā video redzams, ka Kristaps Porziņģis sēž pie "Rolls-Royce" stūres satiksmes sastrēgumā, savukārt vides ceļa zīmes un braucamās daļas zilās norobežojošās barjeras liecina, ka viņš atrodas Spānijā. Tas sakrīt ar viņa 3. maijā publicēto "Instagram" fotogrāfiju, kur viņš ar saviem brāļiem iet pa ielu Spānijas galvaspilsētā Madridē. "Mēs smagi strādājam un esam pateicīgi par to, kas mums ir," pie fotoattēla pierakstījis Kristaps Porziņģis.

Nav zināms, vai Porziņģis ar "Rolls-Royce" līdz Spānijai aizbrauca pats, vai arī tas tur tika nogādāts ar treileri, kamēr paši ceļu mēroja ar lidmašīnu.

Jau rakstījām, ka Porziņģu ģimenē trīs gadus vecais "Rolls-Royce Wraith" nonāca aprīļa vidū. Automobili rotā individuālās izvēles numurzīme "SIX", kas acīmredzami simbolizē Porziņģa spēlētāja numuru "Knicks" komandā.

We stay working hard and being grateful for what we have 🙏🏼
A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on May 3, 2018 at 1:42pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!