Foto: Vida Press
Britu prinča Harija un amerikāņu aktrise Meganas Mārklas kāzu priekšvakarā izcēlies nelāgs skandāls. Ārzemju mediji steidz ziņot, ka līgavas tēvs, amerikāņu kinematogrāfs Tomass Mārkls savai meitai aiz muguras slepus sadarbojies ar paparaci.

Izdevuma "The Mail" rīcībā nonācis ekskluzīvs video novērošanas kameru materiāls, kurā Mārklas tēvs redzams kopā ar slavenību fotogrāfu Džefu Raineru. Abi vīrieši iegājuši kādā interneta kafejnīcā, kur izspēlēta iestudēta ainiņa.

Mārklas tēvs izlicies, ka internetā lasa ziņas par savu meitu un viņas topošo vīru, bet paparaci tikmēr it kā slepus iemūžinājis to, ko viņš tajā brīdī darījis. Video novērošanas kamerās redzams, ka situācija bijusi iestudēta.

Vēlāk atklājies, ka Mārklas tēvs jau agrāk sadarbojies ar fotogrāfu un izspēlējis inscenētas situācijas. Viena no tām nesen notikusi Meksikā, kur Tomass Mārkls kādā kafejnīciņā lasījis grāmatu "Images of Britain" un izlicis, ka cītīgi apgūst Lielbritānijas vēsturi.

Savukārt kādā citā epizodē Mārklas 73 gadus vecais tēvs pie savas bijušās sievas Dorijas Raglendas, kura ir Meganas mamma, Losandželosas namdurvīm atstājis ziedus un atvainošanās vēstuli. Arī šis šķietami cēlais žests bijis iestudēts, vēsta mediji.

Tāpat arī safabricēti bijuši paparaci kadri, kuros Mārklas tēvs it kā apmeklē drēbnieku, lai noņemtu mērus kāzu uzvalkam. Pats drēbnieks apstiprinājis, ka "lielais vīrs rādījis, ko darīt ar mērlenti, kamēr otrpus ielai stāvējis fotogrāfs un visu iemūžinājis".
Foto: Vida Press

Izdevums "The Daily Mail" vēsta, ka iestudētās bildes izplatītas dažādos medijos un ziņu portālos. Tiek lēsts, ka fotogrāfs un Mārklas tēvs par attēliem nopelnījuši aptuveni 100 tūkstošus britu sterliņu mārciņu.

Nedz karaļnama pārstāvji, nedz Harijs un Megana nekādus komentārus medijiem par apkaunojošo situāciju nav snieguši.

Jāatzīmē, ka Tomass sestdien, 19. maijā, savu meitu vedīs pie altāra. Kāzas notiks Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!