Foto: Publicitātes foto
Pērn februārī dibinātais koka grīdu ražotājs SIA "LatSketch" palielinājis piedāvāto produktu klāstu, tostarp piegādājot fasādes un griestu apšuvuma kokmateriālus, ko izmantoja vēsturiskās "Kaltenes kluba" ēkas atjaunošanai Rojas novadā, portālu "Delfi" informē uzņēmumā.

"Kaltenes kluba" atjaunošanā "LatSketch" sadarbojas ar SIA "A Celtne". "LatSketch" uzdevums bija izgatavot vēsturiskās ēkas fasādes un griestu apšuvuma būvmateriālus, kas ļautu saglabāt vēsturisko fasādes dēļu apšuvuma profilu un dimensijas. Šobrīd "Kaltenes kluba" atjaunošana ir gandrīz noslēgusies, informē uzņēmums.

"LatSketch" arīdzan sācis sadarbību ar SIA "Rembergo", kas izveidojis zīmolu "Šūpojies šūpolēs". Kaltenē strādājošā "LatSketch" uzdevums sadarbībā ir nodrošināt kvalitatīvus izejmateriālus un radīt sagataves bērnu rotaļu laukumu ražošanai.

Vēstīts, ka SIA "LatSketch" piedalījās novadu biznesa ideju konkursā "Radām novadam". Uzņēmuma īpašnieki Inga Jefrēmova un Edijs Krūmiņš "LatSketch" sauc par savu maģistra darbu, jo firmas bāzi veido saimnieku darbi projektu vadībā un koksnes materiālos un tehnoloģijās. Vairāk par "LatSketch" lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!