Restorāns "Hercogs" saimnieka Andra Rūmīša vadībā vēsturiskās ģipša fabrikas telpās darbojas jau kopš pagājušā gada septembra, nemitīgi piedāvājot jaunus garšu un maņu piedzīvojumus restorāna viesiem.
Uzsākot vasaras sezonu, "Hercogs" Ķīpsalā piedāvā vairākus jaunumus. Šefpavāra Sergeja Gjača izstrādātā ēdienkarte ir nupat atsvaidzināta ar aizraujošiem un vasarīgiem ēdieniem. Piektdienu vakaros restorānā spēlēs dzīvā mūzika, savukārt brīvdienu rītos līdz pulksten14 Ķīpsalā nesteidzīgi varēs baudīt "À la carte" brokastis.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit