Foto: Privātais arhīvs

Humorists Maksims Galkins un estrādes zvaigzne Alla Pugačova ir viens no apspriestākajiem Krievijas šovbiznesa pāriem. Lai gan prese atspoguļo gandrīz katru viņu soli, dažas viņu privātās dzīves detaļas joprojām apvij noslēpumainības plīvurs.

Pāris ļoti sargā savu privāto dzīvi no medijiem, un tas veidojis labu augsni dažādiem minējumiem un baumām. Tā, piemēram, žurnālistiem līdz šim nav bijusi iespēja paviesoties Galkina un Pugačovas ģimenes īpašumā, bet pa atslēgas caurumu nedaudz tajā ielūkoties iespējams, pateicoties sociālajiem tīkliem.

Galkins un Pugačova savu ģimenes ligzdiņu novijuši elitārā ciematā Maskavas pievārtē. Pirms aptuveni 13 gadiem viņi sāka būvēt greznu namu, un nu jau vairākus gadus pāris ar abiem bērniņiem – dvīņiem Gariju un Ļizu – mitinās iespaidīgā pilī.

Tiek lēsts, ka pils būvniecība izmaksājusi aptuveni 10 miljonus ASV dolāru. Krievijas mediji savulaik vēstījuši, ka savrupnama platība ir 2300 kvadrātmetru. Pilij ir seši stāvi un pat tornis. Savukārt tās apdarē izmantots marmors un citi dārgi materiāli.

Pilī ir viss nepieciešamais, lai ģimene varētu baudīt fiziskās aktivitātes un citas izklaides, neizejot no mājām. Namā ir ierīkota sporta zāle, kinozāle, baseins, sauna, biljarda zāle un bibliotēka. Pilī ir vairākas guļamistabas un viesu pieņemšanas zāle. Tāpat arī mājā ir ierīkots lifts un pazemes autostāvvieta.

Šonedēļ Galkins savus "Instagram" sekotājus izvedis nelielā virtuālā ekskursijā pa pils pagalmu, ļaujot novērtēt nama grezno fasādi, lekno dārzu un amfiteātri. Tāpat arī viņš ļāvis ielūkoties baseina telpā, kur tajā brīdī ūdens priekus baudījis mazais Garijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!