Foto: DELFI
Sporta spēļu totalizatora SIA "Optibet" apgrozījums pērn bija 15,929 miljoni eiro, kas ir par 42% vairāk nekā 2016. gadā, savukārt tā peļņa divkāršojās, sasniedzot 6,03 miljonus eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Vadības ziņojumā teikts, ka minēto finanšu rādītāju pieaugums pērn skaidrojams ar iepriekšējā darbības gadā veiktajiem ieguldījumiem tehnoloģijās un cilvēkresursos.

Vadība atzīmē, ka Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas pērn aktīvi turpināja nelicencēto tiešsaistes azartspēļu organizatoru bloķēšanu Latvijā, kas savukārt "Optibet" sniedza iespēju palielināt kopējo apgrozījumu un piesaistīt jaunus klientus.

Atbilstoši ziņojumam, uzņēmums aizvadītajā gadā īstenoja darbību tiešsaistē caur interneta vietni "optibet.lv", kā arī 11 derību likmju pieņemšanas vietās. "Optibet" pērn aktīvi turpināja un paplašināja likmju pieņemšanu, izmantojot tiešsaistes pakalpojumus, kā arī 2017. gada laikā vietnē "optibet.lv" tika paplašināts interaktīvo spēļu klāsts ar jaunām pasaulē vadošo piegādātāju kazino tipa spēlēm.

Vadība informē, ka 2018. gadā paredzēts turpināt uzņēmuma darbības attīstību, turpinot piedāvājuma paplašināšanu interaktīvajā vidē ar jauniem interaktīvo azartspēļu veidiem un turpinot piesaistīt jaunus interaktīvo spēļu piegādātājus. Tāpat šogad plānots palielināt "Optibet" darbības efektivitāti, maksimāli attīstot un uzlabojot informācijas tehnoloģiju risinājumus.

Vienlaikus uzņēmums turpinās uzlabot esošo pakalpojumu servisa kvalitāti gan tiešsaistes azartspēļu vidē, gan arī visos uzņēmuma likmju pieņemšanas punktos, tādējādi piesaistot vairāk klientus un sekmējot "Optibet" pozīciju nostiprināšanos Latvijas tiešsaistes azartspēļu tirgū.

"Optibet" 2016. gadā strādāja ar 11,214 miljonu eiro apgrozījumu un 2,881 miljona eiro peļņu.

SIA "Optibet" dibināta 1999.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,423 miljoni eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Zviedrijā reģistrētā AB "Lifland Gaming".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!