Foto: Kadrs no video
Šopavasar dots starts britu talantu šova "Britain’s Got Talent" 12. sezonai, un tās atlasē par īstu sensāciju kļuvusi Oļena Podlužnaja jeb Olena UUTAI no Jakutijas Krievijā. Viņa sajūsminājusi žūriju un skatītājus ar folkmūzikas priekšnesumu.

Iepazīstinot sevi ar publiku, Oļena paskaidrojusi, ka viņa ir no Sahas Republikas. Savukārt taujāta, kāpēc nolēmusi piedalīties atlasē, sieviete skaidrojusi, ka "es vēlos visai pasaulei parādīt savu kultūru".

Oļena pārsteigusi publiku ar priekšnesumu, kurā apvienotas viņas vokālās dotības, vargāna spēle, pašas izpildīti zirga zviedzieni un elektroniskās mūzikas ritmi.

Priekšnesums bijis tik iespaidīgs, ka reti kurš spējis palikt vienaldzīgs – žūrija sajūsmināti dīdījusies, publika piecēlusies kājās un mīņājusies, savukārt raidījuma vadītāji aizkulisēs no priekiem lēkājuši.

Uzstāšanās izskaņā zāli pāršalkuši skaļi aplausi un ovācijas, un Oļenas priekšnesums izpelnījies arī ārzemju mediju sajūsmu. Uzstāšanās ieraksts vietnē "YouTube" dažās dienās noskatīts vairāk nekā 270 tūkstošus reižu.

Jau vēstīts, ka spēkus britu šovā izmēģināja arī dejotājs Vladimirs no Latvijas. Viņa sniegums bija gana pārliecinošs, un žūrija jaunekli izvirzīja uz nākamo kārtu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!