Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 17. maijā, TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegts seriāla "Svešā seja" lielais noslēgums, kurā beidzot atrisinājās visi sarežģījumi.

Fināla sērija bija ieturēta ziepju operu labākajās tradīcijās – tajā bija neveiksmīgs indēšanas mēģinājums, draudēšana ar ieroci, ļaundaru atmaskošana, ilgi glabātu noslēpumu atklāšanās, cēla un žēlsirdīga rīcība un, protams, labo tēlu triumfs, kas vainagojās ar bildinājuma izteikšanu.

Jau vēstīts, ka seriāls savu pirmizrādi piedzīvoja 2017. gada 18. septembrī. Sākotnēji seriāla sižetiskās līnijas centrā savijās stāsts par plastisko ķirurģiju un netīro biznesu, noklusētu patiesību ģimenē, kā arī mīlestību un cerību.

Savukārt otrā sezona savu ceļu pie skatītājiem uzsāka ar lielām rokādēm seriāla galvenajā vēstījumā, lielāku uzmanību pievēršot galveno varoņu savstarpējām attiecībām, akcentējot mīlestību un ģimenes vērtības, kā arī humoram, bet kriminālo sižeta līniju atstājot otrajā plānā.

Seriālā "Svešā seja" piedalījusies virkne iemīļotu un pazīstamu pašmāju aktieru – Dārta Daneviča, Kaspars Dumburs, Egils Melbārdis, Niklāvs Kurpnieks, Zigurds Neimanis, Andris Bērziņš, Iveta Pole, Vita Vārpiņa un vēl daudzi citi. Pirmajā sezonā vienu no galvenajām lomām atveidoja arī Ģirts Ķesteris.
Foto: Publicitātes foto

Šopavasar tapa zināms, ka seriāla uzņemšana pēc otrās sezonas netiks turpināta. Tiesa, kanāla TV3 pārstāvji solīja, ka tiks veidots jauns seriāls.

"Jauno seriālu veidosim, sekojot pasaules tendencēm un Latvijas skatītāju vēlmēm, – meklēsim saistošu un aktuālu stāstu, turpināsim piesaistīt pašmāju iemīļotākos aktierus un seriālu filmēsim nevis studijā, bet gan reālā vidē. Mēs ticam, ka radīsim seriālu, kas aizraus un neatstās vienaldzīgu mūsu prasīgo skatītāju," aprīlī sacīja "All Media Baltics" vadītāja Latvijā Baiba Zūzena.

Tiesa, arī vasaras sezonā televīzijas skatītāji nepaliks bez sava darbadienu vakara seriāla. 21 maijā sāksies seriāla "Viņas melo labāk" jaunākā sezona, un tajā gaidāmi daudzi pārsteigumi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!