Foto: Publicitātes foto
25. maijā par savu vasaras sezonas atklāšanu skaļi pavēstīs ambiciozais tūrisma projekts "Silene Resort & SPA". Visus viesus gaida neaizmirstami brīži, spilgtas emocijas un pārsteigumi – četrzvaigžņu kūrorts mīl un māk pārsteigt!

Atklāšanas diena sāksies ar tūrisma forumu, kurā piedalīsies ministrijas un tūrisma kompāniju pārstāvji no visiem Latvijas reģioniem. Bet vakarā kūrorta viesus gaida vakariņas gleznainā ezera krastā, kā arī jaunu produktu, pakalpojumu un kūrorta iespēju prezentācija. Par vakara kulmināciju kļūs čellu trio "Melo M" un brīnišķīgās Dināras Rudānes uzstāšanās. Savukārt par viesu svinīgo noskaņojumu parūpēsies populārais dziedātājs Markus Riva, kurš šajā vakarā iejutīsies vadītāja lomā.

Neskatoties uz to, ka kūrorts ir samērā jauns, par tā vērienīgajiem plāniem Latgalē radīt bezprecedenta tūrisma objektu, ir zināms arī ārpus Latvijas robežām. Tā mērķis – Latvijas iedzīvotājiem piedāvāt kvalitatīvu atpūtu, neaizbraucot no valsts, gandrīz viena soļa attālumā. Bet ārzemju viesi šeit rod eiropeisku šiku, savienojumā ar mūsu unikālajām un kolorītajām vietām, kā arī iespēju sajust mūsu dabas dziednieciskās spējas.

Katru gadu šeit tiek atklāti jauni objekti, kas palielina iespēju spektru kā ciemiņiem, kas ir aktīvas atpūtas piekritēji, tā arī tiem, kas sapņo par mieru un būšanu vienatnē. Ezers, kas atrodas meža ielokā, un cilvēkiem neskartā daba šeit apbrīnojamā kārtā lieliski apvienojas ar jaunākajām SPA tehnoloģijām un tūrisma sfēras jaunumiem.

"Silene Resort & SPA" izvietojies Sila ezera krastā, priežu mežā. Tā dziednieciskās īpašības nemaz neprasa papildu prezentāciju: gaiss šeit vienmēr ir piepildīts ar priežu sveķu aromātu. Šeit nenonāk trauksmainības atbalss un pilsētu kustība – šeit viss ir paredzēts, lai varētu baudīt nesteidzīgu atpūtu ar augsta servisa līmeni! Jums būs nepieciešami vien daži mirkļi, lai sajustu šīs fantastiskās vietas harmoniju.

Pasakainās villas, kurās var izvietoties ar ģimeni vai draugu kompāniju, savā starpā nav līdzīgas. Jūs varat izvēlēties sev piemērotāko – pēc interjera un garastāvokļa, vai pēc izvietojuma – tuvāk ezeram vai meža zonai.


Viesnīca "Egles Villa" – viens no jaunākajiem kūrorta piedāvājumiem. Seši luksusa klases numuriņi un grezns itāļu restorāns jau gaida viesus!

Divi restorāni – "Silenes terases" ar Eiropas virtuvi un jaunais itāļu restorāns piedāvā vienreizēju šefpavāru radītu ēdienkarti. Populārie grila šovi un svētdienas branči viņu izpildījumā ir kļuvuši par "Silene Resort & SPA" kulināro vizītkarti. Bet pavārmākslas apgūšana pie profesionāļiem jau trešajā pakāpē Itālijā – tā ir neapstrīdama kvalitātes zīme un tiekšanās kūrorta viesus pārsteigt un piedāvāt viņiem pašu labāko.


Dabas SPA – viens no jaunākajiem kūrorta objektiem. Tā nosaukumā ir ietverta tā jēga: "Silene Resort & SPA" piesaista visu naturālo, dabisko un dabīgo. Bet savienojumā ar mūsdienīgām tehnoloģijām un to iespējām pat prasīgākais zinātājs un atveseļojošās atpūtas cienītājs novērtēs tā solīdo līmeni.

Tradīcijas bagātina dzīvi un piešķir mums individualitāti. Mums pievienojās vēl viena – veltījums latgaliešiem Šmakovkas laboratorijā. Šis dzēriens ir tam nepieciešamais atribūts un šeit tas tiek ražots atbilstoši visām tehnoloģijām un standartiem. Aizraujošā eksukursijā jums būs iespēja arī pagaršot slaveno šmakovku un uzzināt par tās vēsturi un ražošanu Latgalē.

Ja jums labāk tīk aktīva atpūta, tad laivas, katamarāni, ūdens motocikli, jahta pastaigām virs ūdens ir jūsu rīcībā. Bet uz segvejiem, elektromašīnām un velosipēdiem ir ērti ceļot pa kūrorta teritoriju un meža zonu. Ekstrēma cienītāji savu izturību varēs pārbaudīt uz "Lūšu takas" (virvju trase) vai doties elpu aizraujošā lidojumā virs ezera. Dažu minūšu laikā nonākt pretējā kūrorta ezera krastā – jums ir garantētas neaizmirstamas emocijas!

Paši mazākie atpūtnieki ar prieku komunicē ar dzīvniekiem mini zooparkā vai stundām ilgi pavada laiku uz milzīga batuta un bērnu laukumā. Bet tos, kam patīk piedzīvojumi uz ūdens, ezera krastā gaida kuģītis "Santa Marina" – šeit var svinēt bērnu dzimšanas dienas un citus pasākumus.

Lai ērti mērotu attālumu starp kūrorta objektiem, jums tiek piedāvāta pastaigu jahta un divas elektromašīnas ar audiogidu trijās valodās.

Vēl viens skaists piedāvājums no "Silene Resort & SPA" – teritorija ir lieliski piemērota un pilnībā pielāgota greznu kāzu svinībām. Ja jūs vēl neesat izvēlējušies vietu savam dzīves galvenajam notikumam, droši plānojiet to šeit!

Gaidām visus uz vasaras sezonas atklāšanu un vienmēr būsim priecīgi jūs redzēt "Silene Resort & SPA" viesu vidū!

Plašāka informācija mājaslapā www.silene.lv, facebook.com/sileneofficial,instagram.com/sileneofficial, vimeo.com/sileneresort vai pa tālruni + 371 220135

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!