Foto: Publicitātes foto

"Jeep" pašlaik notiekošajā Turīnas autoizstādē prezentējis atjaunināto "Renegade" modeli, kam ir nedaudz modernizēts dizains un jauns motoru piedāvājums.

Ražotāja publicētajās fotogrāfijās atjauninātais "Jeep Renegade" redzams augstākajā komplektācijas līmenī "Limited". Automobilim ir nedaudz mainīts virsbūves priekšdaļas noformējums – citāds radiatora dekoratīvais režģis, lukturi kā jaunajam "Wrangler", buferis ar citādas formas gaisa tvērējiem un miglas lukturiem.

Atjauninātā "Jeep Renegade" aizmugurējā daļā galvenā atšķirība ir lukturi – "krusts" tajos tagad ir sarkanā krāsā, nevis baltā, kā iepriekš. Pagaidām autoražotājs nav publicējis modernizētā "Renegade" modeļa interjera fotogrāfijas. Tomēr tiek ziņots, ka tam ir uzlabota multimediju sistēma "Uconnect" ar 8,4 collu skārienjutīgu ekrānu un citāds klimata kontroles vadības bloks.

"Jeep Renegade" modernizācijas ietvaros jaunumi ir arī tā motoru piedāvājumā. Tagad bāzes versijā tas ieguvis viena litra turbomotoru ar trim cilindriem – tāds attīsta 120 zirgspēku jaudu. Vēl pieejams arī 1,3 litru četrcilindru dzinējs, kas atkarībā no versijas attīsta 150 vai 180 ZS.

Atgādinām, ka pirms modernizācijas "Renegade" bija pieejams ar benzīna motoriem, kuru darba tilpums ir no 1,4 līdz 2,4 litriem un jauda no 110 līdz 180 ZS, kā arī dīzeļdzinēji ar 120 un 170 ZS.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!