Foto: DELFI Aculiecinieks
Sākoties vasaras un sauļošanās sezonai, rodas iespēja arī parādīt uz ķermeņiem tapušos mākslas darbus. Portāls "Delfi" aicināja lasītājus parādīt savus tetovējumus. Iesūtītās reportāžas apkopojām.

Tetovējumu iegūšanas iemesli bijuši dažādi. Piemēram, Anna, kura atsūtījusi foto ar eža tetovējumu raksta, ka kopumā viņai ir pieci, taču adatainis no tiem ir mīļākais. "Ezis dažādos veidos seko man visu mūžu. Dzīves svarīgākajos brīžos esmu sastapusi ezi. Nolēmu, ka jāuztetovē ezis, ja nu kas svarīgs..." izvēli pamato Anna.

Savukārt Laura teic, ka uz muguras tetovēta mandala ar kokiem abās pusēs un upi, jo tā jauno sievieti raksturojot. "Es pati esmu kā tāda mandala - mierīga, vienāda, piezemēta," iemeslus tetovējuma tapšanai min Laura.

Tikmēr Oļegs tetovējumos atspoguļojis dažādu emociju gammu. "Dusmas, agresivitāte, kaisle, greizsirdība jeb vienkārši māksla. Pārāk privāti, lai izteiktos vairāk..." teic Oļegs.

Arī tu vari atsūtīt sava tetovējuma fotoreportāžu. gaidīsim to līdz 30. jūnijam. Foto un aprakstu vari iesniegt, vai nu izmantojot speciālo pievienošanas formu šeit, vai arī sūti uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!