Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē BMW rīkoja savu sportiskāko modeļu "M" dienas. Šogad uzmanības centrā gozējās dinamiskais "BMW M2", bet goda viesu vidū bija Mairis Briedis, kā arī Latvijas bobsleja, skeletona un kamaniņu sportisti.

BMW organizēto ikgadējo "M" dienu kulminācija šogad bija svētdien, 10. jūnijā, Jūrmalā, BMW "pop-up" veikalā. Pasākuma laikā bija iespēja doties izmēģinājuma braucienos ne tikai ar sportisko "BMW M2" automašīnām, bet arī apskatīt ekskluzīvos "BMW M Performance" modeļus – "M5 M Performance", "530d M Performance" un "M4 M Performance".

Savukārt sportisti pastāstīja par savu pieredzi Pjhončanas ziemas olimpiskajās spēlēs, kā arī parādīja Latvijas boblseja komandas izcīnītās bronzas medaļas.

Pērn tieši "BMW M" un "BMW M Performance" spēkratu tirdzniecība pasaulē pieauga par 19,1% salīdzinot ar 2016. gadu, kopā sasniedzot visu laiku augstāko rezultātu ar vairāk nekā 80 tūkstošiem pārdotu eksemplāru. Tieši jaunais "BMW M2" ir bijis spēcīgākais izaugsmes dzinulis ar pārdotiem 12 293 spēkratiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!