"Superātra piegāde garantēta! Atklāts noslēpums," raksta "Delfi" aculiecinieks Kārlis, kurš 12. jūnijā iemūžinājis uzņēmuma "Barbora" transporta līdzekli ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanā.

Kā klāsta aculiecinieks, viņš pārkāpumu pamanījis ap pulksten 10.10 Ezera ielas dzelzceļa pārbrauktuvē.

"Dzelzceļa pārbrauktuvē tika atklāts noslēpums, kāpēc "Barbora" piegāde ir ātra un precīza: viss ir vienkārši - šoferis rupji pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus, apbrauc automašīnu rindas, kā arī veic apdzišanas manevru uz pārbrauktuves, kad barjera ir pacelta," piebilst Kārlis, "ļoti steidzas piegādāt!"

Kā teikts ceļu satiksmes noteikumos, apdzīšana ir aizliegta regulējamos krustojumos; neregulējamos krustojumos, izņemot gadījumus, kad apdzen uz galvenā ceļa attiecībā pret šķērsojamo ceļu; uz dzelzceļa pārbrauktuvēm un tuvāk par 100 metriem pirms tām; augšupceļu beigās, bīstamos pagriezienos un citos ceļa posmos, kur redzamību ierobežo apturēti transportlīdzekļi, ēkas, apstādījumi u.tml.; uz gājēju pārejām un tuneļos.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!