Foto: Vida Press
Britu prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana ceturtdien, 14. jūnijā, pirmo reizi kopš nesenās ieprecēšanās karaliskajā ģimenē oficiālu pasākumu apmeklējusi bez vīra. Viņa kopā ar karalieni Elizabeti II devusies vizītē uz Češīras grāfisti.

Karaliene un viņas mazdēla sieva piedalīsies vairākos svinīgos pasākumos, ziņo raidsabiedrība BBC. Abas karaļnama pārstāves apmeklēs jauna tilta un teātra atklāšanu Česterā.

Tiek vēstīts, ka Elizabete un Megana grāfistē ieradušās ar karalisko vilcienu. Abas dāmas ceļā pavadījušas visu nakti.

Britu prese ziņo, ka karalienes lēmums braucienā uz Češīru līdzi aicināt mazdēla jauno sievu esot vērtējams kā ļoti augstsirdīgs un labvēlību apliecinošs žests. Megana un Harijs par precētu pāri kļuva 19. maijā.

Kārtējo sajūsmas vilni izraisījis abu sieviešu stils, ierodoties grāfistē. Karaliene pārsteigusi ar koši zaļu mētelīti, kas papildināts ar krāšņu cepuri. Savukārt hercogienei mugurā bija gaiša kleita ar apmetnīti, un tabloīdi ātri vien noskaidrojuši, ka Meganas tērpu radījis "Givenchy" modes nams.

Ikreiz, kad sabiedrībā parādās kāds britu karaļnama pārstāvis, vietējie mediji steidz vētīt arī viņa ķermeņa valodu, un arī šoreiz aptaujāti vairāki speciālisti, kuri izanalizējuši Meganas un Elizabetes attiecības.

Tiek ziņots, ka viss abu dāmu uzvedībā liecinot par to, ka starp abām valda ļoti draudzīgas attiecības. Savukārt karalienes ķermeņa valoda un izturēšanās skaidri norādījusi, ka Meganai izdevies iegūt viņas uzticību un labvēlību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!