Foto: Publicitātes foto
Latvijas teātru dziedošie aktieri Mārtiņa Egliena vadībā ir radījuši lielizrādi "(Ne)Pareizie dziesmu svētki" – ar dziesmām, jokiem un pārģērbšanos, kurā ar mīlestību, smaidu un dziesmām būs iespēja paskatīties uz to, kas mums ir dārgs, par ko mēs dusmojamies un kādi mēs paši esam.

Pirmizrāde 27. jūlijā pulksten 19 Saulkrastu estrādē.

Sekojošās izrādes: 28. jūlijā Tukumā, 4. augustā Rūjienā, 10. augustā Liepājā, 11. augustā Ulbrokā, 17. augustā Cēsīs,19 .augustā Kuldīgā un citur Latvijā.

Biļetes atrodamas te

Teatrālā uzvedumā skatītāji varēs tikties ar iemīļotiem mūziķiem, grupām un dziedātājiem aktieru atveidojumā un interpretācijā – Donu, "Trīs tenoriem", "Lingu", Vari Vētru, Olgu Rajecku, Mirdzu Zīveri, Imantu Vanzoviču, "Eoliku", Ritu Trenci, Margaritu Vilcāni, Eduardu Rozenštrauhu, "Līviem", "Liepājas brāļiem" u.c. Kopā ar skatītājiem tiks noskaidroti gadsimta labākie izpildītāji. Uzvedumā piedalīsies arī sabiedrībā pazīstamas personības – valsts amatperonas, "expersonas" – lai ar apsveikuma runām un savu klātbūtni vēl vairāk pastiprinātu pasākuma milzīgo nozīmību. Visbeidzot skatītāji varēs noskaidrot, kurš ir gudrāks par piektklasnieku – Aivars Lembergs vai Artuss Kaimiņš? Tas viss, protams, aktieru atveidojumā. Uzvedumā ikviens muzikālais priekšnesums tiek izvērsts kā vesels stāsts, kurā atklāts gan dziesmas saturs jaunā dimensijā, gan izpildītāja personības būtiskākās iezīmes.

Uzvedumam ir izveidota īpaša scenogrāfija, krāšņi tērpi, kā arī negaidīti pirotehnikas efekti.

Jaunā izrāde ir turpinājums skatītāju iemīļotajām humora izrādēm "Sievietes, sievietes...", "Vīrieši, vīrieši...", "Kāzas, kāzas...", "Made in Latvija", kas vairāku gadu garumā iepriecināja skatītāju, pulcinot pilnas estrādes un koncertzāles.

Lomās: Mārtiņš Egliens, Elīna Avotiņa, Mārtiņš Brūveris, Marģers Eglinskis, Kristians Kareļins, Viktors Ellers vai Pēteris Lapiņš.

Uzvedumu krāšņos deju grupa Kārļa Boža vadībā.

Režisors Mārtiņš Egliens, tērpu māksliniece Danuta Ābele, horeogrāfs Kārlis Božs, skaņu un gaismu režija – Dainis Āboliņš, producente Laila Ilze Purmaliete. Piedāvā "Jaunais muzikālais teātris".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!