Foto: Privātais arhīvs

Latvijā un Lietuvā populārā dziedātāja Samanta Tīna turpina priecēt ar vizuālajām pārvērtībām. Vairākus mēnešus viņa bija iecienījusi Merilinas Monro cienīgas lokas, bet pēdējā laikā skatuves māksliniece pasākusi savus matus iztaisnot.

Par visiem jaunumiem dziedātājas dzīvē iespējams uzzināt, pateicoties sociālajiem tīkliem. Arī savas jaunās pārvērtības Tīna plašākai sabiedrībai atrādījusi virtuālajā vidē, "Instagram" īsajos video stāstos padaloties ar kadriem, kuros var novērtēt viņas jauno frizūru (attēlā pa labi).

Jāatzīmē, ka Samanta ir viena no spilgtākajām pašmāju skatuves māksliniecēm, kura gadu gaitā ne vienu reizi vien piedzīvojusi ļoti spilgtas un kardinālas pārvērtības.

Tā, piemēram, pērn viņa pārsteidza fanus, no melnmates pēkšņi pārtopot par blondīni. Matu krāsas maiņa gāja roku rokā ar krietni jutekliskāku skatuves tēlu, kas izpaudās sievišķīgos un elegantos tērpos.

Tie, kuri aktīvi seko līdzi notikumiem Latvijas šovbiznesā, noteikti atcerēsies, ka Samanta, kura atpazīstamību iemantoja pirms vairākiem gadiem, kad piedalījās šovā "Okartes skatuve", uzmirdzēja kā spuraina sarkanmate.

Vēlāk Tīna no dumpinieces pārtapa elegantā lēdijā un nokrāsoja matus ogļu melnus. Pie šāda vizuālā tēla viņa pieturējās vairākus gadus, bet pērn, kļūstot par blondīni, kādā intervijā atzina – viņai ir sajūta, ka pienācis laiks savu tēlu padarīt gaišāku un sievišķīgāku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!