Foto: EMPICS Sport/Scanpix/LETA

Vimbldonas tenisa čempionāta organizatori ir nākuši pretī sporta līdzjutējiem un atļāvuši tribīnēs savās viedierīcēs sekot līdz futbola Pasaules kausa spēlēm, informē rīkotāji.

Vimbldonas kārtības noteikumi paredz, ka skatītājiem elektroniskās ierīces ir jāatslēdz ne tikai kortos, bet arī ārpus tiem. Līdz Pasaules kausa beigām šis ierobežojums atcelts – tenisa turnīra spēļu apmeklētāji futbolam varēs sekot līdz no savām skatītāju vietām ar noteikumu, ka netiek traucēti citi apmeklētāji un mača gaita, ziņo britu mediji.

"Ja cilvēki neapgrūtinās citus tenisa skatītājus, futbola mačus vērojot bez skaņas vai ar austiņām, tas ir normāli. Esmu pārliecināts, ka visi to sapratīs," saka Vimbldonas čempionāta rīkotāju, Anglijas Tenisa un kriketa kluba izpilddirektors Lūiss Tass.

Kā zināms, Anglijas izlase turpina spēlēt 2018. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā – nākamais mačs tai būs pusfinālā 11. jūlijā, un futbola valstsvienības spēļu translācijas televīzijā pulcē ievērojami lielāku auditoriju nekā Vimbldonas tenisa turnīrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!