Foto: Vida Press
Īstu stila paraugstundu šonedēļ nodemonstrējusi Lielbritānijas prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana – viņa vienā dienā nomainījusi trīs dažādus tērpus, un modes kritiķi kārtējo reizi sajūsminājušies par bijušās aktrises lielisko gaumes izjūtu.

Otrdien, 10. jūnijā, Londonā norisinājās krāšņa parāde par godu Lielbritānijas Karalisko gaisa spēku simtgadei, vēsta dažādi ārzemju masu mediji.

Pēc karavīru parādes pilsētas debesis piepildīja lidmašīnas, un teju visa karaliskā ģimene svētkos bija iznākusi uz Bekingemas pils balkona.

Nedalītu uzmanību izpelnījusies Megana, kura maijā kļuva par prinča Harija sievu. Viņa svētkos bija tērpusies melnā zīmola "Dior" kleitā ar pieskaņotu cepuri.

Pēc parādes Saseksas hercogu pāris devās oficiālajā vizītē uz Dublinu, un, arī ierodoties Īrijas galvaspilsētā, Megana stila pārzinātājiem nelika vilties.

Kā vēsta britu mediji, viņa no lidmašīnas izkāpa, tērpusies smaragdzaļā modes nama "Givenchy" kostīmā.

Savukārt otrdienas vakarā princis un viņa sieva Dublinā apmeklējuši smalku dārza ballīti, un arī šajā pasākumā Megana trāpījusi desmitniekā, apburot ar melnu, elegantu kleitu, kas izcēla viņas sievišķīgā auguma aprises.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!