Foto: Vida Press
Plašu rezonansi izraisījusi šonedēļ publiskota intervija ar Krievijas estrādes dīvu Allu Pugačovu. Skatuves māksliniece tajā izklāstījusi visnotaļ delikātus privātās dzīves noslēpumus, tostarp arī atklājusi intīmas detaļas par kopdzīvi ar vīru Maksimu Galkinu

Kā vēsta Krievijas mediji, intervija notikusi maija izskaņā. Tās veidotājs ir populārais Krievijas kino un teātra aktieris, tuvs Pugačovas draugs Oļegs Meņšikovs, kurš otrdien, 10. jūlijā, savā "YouTube" kanālā publiskojis sarunas video ierakstu.

Intervijas anotācijā arī norādīts, ka šī ir pirmā Pugačovas lielā intervija pēdējo desmit gadu laikā, un, kā ziņo kaimiņzemes mediji, estrādes zvaigznes saruna ar aktieri sagādājusi daudz pārsteigumu.

Alla atklāti pastāstījusi par attiecībām ar Galkinu, viņu kopdzīvi greznajā pilī Maskavas pievārtē, kā arī pieskārusies citām privātām tēmām, kuras viņa līdz šim vairījusies publiski iztirzāt.

Stāstot par dzīvi vairāku miljonu ASV dolāru vērtajā namā, Pugačova nav slēpusi – sākotnēji viņa bijusi kategoriski pret Galkina vēlmi būvēt pili.

"Makss man ir sapņotājs. Viņš, lūk, bērnībā gribēja sev pili, un, kad parādījās nauda, nolēma tādu uzcelt. Lai gan es sākotnēji pret to iebildu," intervijā stāstījusi Pugačova.

Viņu sākumā biedējusi pils fasāde, savukārt tās dizains Pugačovai šķitis ļoti dīvains. Vēlāk gan viņa apradusi ar dzīvi pilī un secinājusi – Galkina izsapņotais nams ir ļoti praktisks, pārdomāts un funkcionāls.

Kā atklājusi māksliniece, pilī ir izbūvētas atsevišķas istabas viņas un Galkina dvīņiem Garijam un Ļizai. Tāpat arī pašai sava istaba ir Pugačovas vecākajai meitai Kristīnai Orbakaitei un viņas bērniem. Kas interesanti, Alla un Maksims nedala kopīgu guļamistabu.

"Es ar saviem vīriešiem vienmēr esmu gulējusi atsevišķās istabās, tā tas ir bijis visu dzīvi," norādījusi Pugačova.
Foto: Instagram.com/maxgalkinru/

Tāpat arī Pugačova pastāstījusi, ka, lai gan viņu un vīru šķir 27 gadu starpība, kopā ar Galkinu viņa jūtoties ļoti laimīga. Tiesa, pirms kāzām gan viņa nedaudz šaubījusies, vai vai spēs mierīgi novecot blakus tik jaunam vīram.

"Es viņam tā arī pateicu – vai es varēšu ar tevi kopā normāli novecot un ne par ko nepārdzīvot? Viņš uz mani tā nopietni paskatījās un pateica, ka man ne par ko nav jāuztraucas. Es galu galā pirmo reizi laulībā sajutos laimīga. Es līdz tam nezināju, ko nozīmē būt precētai. Mani vīri bija tādi, kādi viņi bija. Viens režisors, otrs vispār... Bet ar Filipu viss ir skaidrs. Ar Fiļu tā vienkārši vajadzēja.

Tagad es skatos uz Maksu, bet viņš ir jauns, skaists, gudrs, ar humora izjūtu. Joprojām nesaprotu, kā man ar viņu tik ļoti ir paveicies. Cik daudz vīru man vajadzēja piedzīvot, cik daudz reižu mēģināt, lai beidzot atrastu viņu," savu mīļoto slavējusi Pugačova.

Pugačovas un Galkina attiecības, kā zināms, ir viens no visvairāk aprunātajiem mīlasstātiem Krievijā, un gadu gaitā izteiktas dažādas spekulācijas, kāpēc abas šovbiznesa zvaigznes ir kopā.

2011. gada decembra izskaņā abi apprecējās, un 2013. gada rudenī viņu ģimenei pievienojās dvīnīši Garijs un Ļiza, kurus iznēsāja surogātmāte. Pērn novembrī pāris salaulājās baznīcā. Jāatzīmē, ka Galkins ir Pugačovas piektais vīrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!