Foto: Vida Press
Ar negaidītu paziņojumu klajā nācis amerikāņu mūziķis, grupas "Panic! At The Disco" vokālists Brendons Jūrijs. Viņš publiski atzinies, ka ir panseksuāls.

Mūziķis intervijā izdevumam "Paper" skaidrojis, ka, lai gan ir precējies ar sievieti, viņam simpatizējot arī vīrieši. Tāpat arī viņš uzsvēris, ka nešķiro cilvēkus pēc viņu dzimuma, jo augstāk par visu vērtē indivīda personību.

"Es esmu precējies ar sievieti un esmu viņā ļoti iemīlējies, bet man nav pretenziju arī pret vīriešiem, jo man patīk persona pati par sevi. Jā, laikam mani var kvalificēt kā panseksuāli, jo man tiešām ir vienalga. Ja cilvēks ir lielisks, tad viņš ir lielisks," sacījis mūziķis.

Jūrijs arī piebildis, ka viņam ir svarīgi, lai cilvēkam ir laba sirds. "Man noteikti simpatizē arī vīrieši. Man vienkārši simpatizē cilvēki," sacījis mūziķis.

Jāatzīmē, ka panseksuāļi ir indivīdi, kas nešķiro cilvēkus pēc viņu dzimuma, seksualitātes un izskata. Viņiem patīk visu dzimumu un orientāciju cilvēki – gan sievietes, gan vīrieši, gan transseksuāļi un arī interseksuāļi jeb cilvēki, kas īsti nav vēl izlēmuši, kādu dzimumu pārstāv.

Jāatgādina, ka 2016. gada rudenī arī amerikāņu popzvaigzne Mailija Sairusa publiski paziņoja, ka uzskata sevi par panseksuāli.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!