Foto: Publicitātes foto
Transporta un sakaru institūtā (TSI) ir sākusies uzņemšana 2022./2023. studiju gadam, un arī šogad augstskola piedāvā dažādas iespējas studēt bez maksas. Viena no iespējām ir grants studijām unikālā programmā "Robotika". Paspēj pieteikties līdz 18. jūlijam!

Grantus jeb finansējumu studijām programmā "Robotika" piešķir TSI ilggadējs biznesa partneris, uzņēmums "Robologic GmbH". "Robotikas speciālisti šodien ir viena no visvairāk pieprasītajām profesijām pasaules tirgū. Studiju programma, kuru TSI ir izstrādājis ar mūsu atbalstu, ir unikāls piedāvājums gan Latvijā, gan visā Eiropā," uzsver Vitālijs Vilims, "Robologic GmbH" valdes loceklis. Kompānija apmaksā talantīgākajiem un motivētākajiem studentiem studijas 4,5 gadu garumā, kā arī piedāvā prakses un darba vietas.

Puisim vai meitenei, kas pretendē uz grantu, jābūt labām sekmēm un centralizēto eksāmenu rezultātiem. Tomēr galvenais ir topošā studenta entuziasms vai nākotnes vīzija. TSI un "Robologic GmbH" meklē jauniešus, kuri vēlas ietekmēt nākotni un kaut ko mainīt. Izmanto iespēju bez maksas iegūt profesiju, kura ar katru dienu kļūst arvien pieprasītāka!

"Robotikas speciālistu katastrofāli trūkst gan mūsu valstī, gan visā pasaulē," akcentē TSI prorektors akadēmiskajā un zinātniskajā darbā, profesors Mihails Savrasovs. "Studiju programma, kuru ir izstrādājusi mūsu augstskola, dod studentam tieši tās zināšanas un iemaņas, kas ir vajadzīgas industrijai, jo mēs esam to izveidojuši ciešā sadarbībā ar Latvijas un ārzemju šīs jomas uzņēmumiem".

Ja vēlies saistīt savu dzīvi ar robotiku un iegūt profesionālo bakalaura grādu šajā jomā bez maksas, lasi konkursa noteikumus un piesakies šeit! Pieteikšanās atvērta vien līdz 18. jūlijam, tāpēc rīkojies jau šodien!

Transporta un sakaru institūts (TSI) ir privāta augstskola, kas jau vairāk nekā 20 gadu garumā gatavo pieprasītus speciālistus. TSI piedāvā inženierzinātņu novirzienu studiju programmas tādās jomās kā transports un loģistika, aviācija, robotika un elektronika, datorzinātnes un datortīkli, uzņēmējdarbība un vadība. Studiju programmas apgūstamas angļu un latviešu valodās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!