Foto: Arhīva foto
Jūlijs un augusts Latvijā ir populārākie atvaļinājumu mēneši. Kāds sauļojas, kāds ceļo, bet cits gatavojas ziemai, vārot ievārījumus, salātus un marinējot gurķus. "Delfi Aculiecinieks" mudina pastāstīt par savu šī atvaļinājuma veikumu, sūtot foto un stāstus.

Aprakstu un foto vai video ar savu šīsvasaras atvaļinājuma, tavuprāt, spilgtāko veikumu sūti, izmantojot rakstā zemāk skatāmo pievienošanas pogu vai arī uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv.

Interesantāko reportāžu autors saņems "Delfi Aculiecinieks" mēneša balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos tirdzniecības centros Latvijā.

Vienu no stāstiem konkursam atsūtījusi Mariana Malinovska, kura šovasar bija devusies ceļojumā uz Itāliju. Viņas stāstu un speciāli radīto video pievienojam šeit.

"Labdien, mans iecienītākais ziņu portāl "Delfi"! Aizbraucot ceļojumā vienu reizi, tas man ir pārvērties par atkarību - vēlmi ik pa laikam kaut kur doties, redzēt ko jaunu un izzināt pasauli. Ceļojumos top skaisti foto. Tie ir citādāki nekā ikdienā uzņemtie, un, galvenais, tos arvien patīkamāk pārskatīt, - pilni ar labām atmiņām un vēlmi atgriezties!

Šovasar dodoties savā ceturtajā ceļojumā ar labāko draudzeni uz Itāliju, apņēmos ne tikai fotografēt, bet arī filmēt, lai izveidotu savu pirmo samontēto video. Apmeklējām šīs valsts trīs skaistākās rotas: Romu, Venēciju, Florenci, kā arī Rimini, Vatikānu un San Marino. Iepazinām karstasinīgos itāļus un izbaudījām sauli, kas bija karstāka nekā Latvijā (ja neapēd saldējumu trīs minūtēs, tas izkūst rokās).

Video redzēsit mūsu piedzīvojumu sākot jau no iekāpšanas taksometrā Rīgā. līdz pat apbrīnojamām celtnēm, brīnišķīgus skatus, gan smieklīgus mirkļus un vienkārši pozitīvo brauciena gaisotni."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!