Kompānija "Nissan" savā rūpnīcā Lielbritānijā izgatavojusi jau miljono "Juke" modeļa eksemplāru. Ekstravagantā dizaina "Nissan Juke" debitēja pirms astoņiem gadiem, un šobrīd no konveijera ik pēc 105 sekundēm noripo kārtējais "Juke" eksemplārs.

Par miljonās jubilejas eksemplāru kļuva "Nissan Juke" zilajā tonī "Vivid Blue" un komplektācijā "Tekna". Autoražotājs gan norāda, ka Eiropā populārākā "Nissan Juke" virsbūves krāsa ir melnā, šī krāsa ir populārākā arī interjera noformējumā.

Ņemot vērā visas virsbūves un interjera apdares krāsu variācijas, kā arī aprīkojuma kombinācijas, "Nissan Juke" kopumā ir 23 tūkstoš variāciju.

"Nissan Juke" ir otrais šīs markas apvidus automobilis, kā ražošana tiek organizēta Lielbritānijas rūpnīcā. Pirmais bija "Nissan Qashqai" 2006. gadā.

Šobrīd ir saražoti jau trīs miljoni "Nissan Qashqai" apvidus automobiļu. Otrs populārākais "Nissan" modelis ir "Micra" (2,4 miljoni) un trešais – "Primera" (pusotrs miljons).

Miljonu saražoto "Nissan Juke" ietver arī tā sportiskā modifikācija "Nismo", kas tika ieviesta 2012. gadā.

Neskatoties uz astoņiem gadiem ražošanā, "Nissan Juke" joprojām ir pieprasīts jaunais automobilis – pērn tas tika realizēts 95 tūkstošos eksemplāru.

"Nissan Juke" cena Latvijā ir no 15 370 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!