Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Škoda" savam mazākajam apvidus automobilim "Karoq" ieviesusi paaugstinātās pārgājības modifikāciju "Scout". Šīs versijas automobilim jau standartā ir pilnpiedziņas sistēma, sudrabota toņa virsbūves dekoratīvie elementi un 18 collu riteņi.

"Škoda Karoq Scout" būs pieejams ar kādu no trim motoriem. Šo versiju var iegādāties ar jauno 1,5 litru turbopūtes benzīna dzinēju, kas attīsta 150 zirgspēku jaudu, kā arī divlitru dīzeļmotoru, kas atkarībā no versijas attīsta 150 vai 190 ZS. Spēka agregāts tiek sajūgts ar septiņpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu. Savukārt versijā ar mazāk jaudīgo dīzeļdzinēju standartā ir sešpakāpju manuālā pārnesumkārba.

Papildu aprīkojumā pieejami 19 collu riteņi, logu stiklu tonējums, ar ādu apvilkts stūresrats, nerūsējoša tērauda pedāļu uzlikas, digitālais mērinstrumentu panelis un multimediju sistēma ar 4G LTE un WiFi atbalstu.

Atgādinām, ka "Karoq" modeli "Škoda" prezentēja pagājušā gada pavasarī. "Škoda Karoq" ir izgatavots uz VW koncerna modulārās platformas MQB, kas ir arī jaunā "VW Tiguan" pamatā. Automobilim pieejama adaptīvā balstiekārta ar četriem darbības režīmiem, ieskaitot speciālus iestatījumus braukšanai bezceļā.

"Škoda Kodiaq Scout" oficiāli tiks prezentēts oktobrī notiekošajā Parīzes autoizstādē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!