Foto: Privātais arhīvs

Vien četrus mēnešus pēc šķiršanās no AS "ABLV" līdzīpašnieka un padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa aizvadītās nedēļas izskaņā par precētu sievu atkal kļuva uzņēmēja un vīnzine Santa Zāmuele. Viņa Klusā okeāna krastā Kalifornijā mija gredzenus ar biznesmeni un vīna festivālu organizētāju Deividu Alanu Bernālu II.

Santa plašāku sabiedrību par kāzām informēja ar sociālo tīklu starpniecību, publicējot bildi, kurā iemūžināta kopā ar jauno vīru. Šonedēļ viņa padalījusies ar vēl vienu skaistu momentuzņēmumu, kas tapis īpašajā dienā.

Fotogrāfijā iemūžināts Santas un viņas mīļotā skūpsts (attēlā) uz gleznaina mākoņu fona, un vīna lietpratējas "Instagram" sekotāji naski spieduši sarkanās sirsniņas jeb "patīk" un komentāros jūsmojuši par elpu aizraujošo skatu.

Jau vēstīts, ka Santa un Deivids gredzenus mija, pēc jaunās sievas vārdiem, vienā no skaistākajām vietām pasaulē – "Post Ranch Inn" kompleksā Kalifornijā, kas atzīts par vienu no labākajiem luksusa kūrortiem Amerikā.

Santa kāzās bija tērpusies zīmola "Carolina Herrera" kleitā, savukārt pie altāra viņu veda tētis Andrejs. Pēc kāzām Santa pieņēmusi vīra uzvārdu, un viņu ģimenes uzvārds ir Bernahl.

Atgādinām, ka Fiļa un Zāmueles laulība, kas tika noslēgta 2016. gada rudenī, tika šķirta šopavasar. Šķiršanās izvērtās par plašu skandālu, kurā tika vētītas ne tikai bijušo laulāto kopdzīves likstas, bet arī biznesa darījumu aizkulises.

Fiļs bijušo sievu arī apsūdzēja neuzticībā, bet Santa viņa apvainojumus kategoriski noliedza. Fiļa advokāts Agris Bitāns aizvadītās nedēļas izskaņā informēja aģentūru "LETA", ka Valsts policija sākusi kriminālprocesu pēc Oļega Fiļa iesnieguma par viņa bijušās sievas Santas Zāmueles iespējamajiem kriminālpārkāpumiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!